Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék értelmes 18-20 év...

Hol tudnék értelmes 18-20 év közötti fiúkkal megismerkedni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, csak érdeklődök, hogy hol töltitek a szabadidőtöket nyáron, tényleg jártok-e könyvtárba, tanfolyamokra...stb. :D Nem itt szeretnék ismerkedni :)
2013. jún. 25. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A könyvtár egy baromság ismerkedés terén. Azt szerintem olyanok írják, akik még életükben nem voltak könyvtárban... Oda tanulni jár az ember nem pedig pofázni, ráadásul nyáron tök üresek... Arról nem is beszélve, hogy én úgy vagyok vele, hogyha kell egy könyv, azt megveszem, nem pedig valami salátával szerencsétlenkedek (kivétel tankönyv).
2013. jún. 25. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Velem minden szombat hajnalba találkozhatsz valamelyik kocsma körüli árokban még 2 korsó sörrel a kezemben amit ha tetszel még odaisadok.
2013. jún. 25. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
A könyvesbolt viszont jó ötlet, Alexandrában amúgyis órákat el lehet bámészkodni.
2013. jún. 25. 16:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát én azért elég gyakran járok, mivel szeretem a könyvtár hangulatát, van hogy egy egy-két órát is "böngészek", összefutok ismerősökkel, nem csak a neten élem az életem :)
2013. jún. 25. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyetem nagyon jó lehetőség szerintem, egész évben. De egyébként butaságot kérdezel, mert nincs konkrét hely, ahol csak értelmesek vagy csak idióták vannak. Bárhol találhatsz ilyet is olyat is. Még akár itt is. Ha nem zárkózol el, akkor nekem írhatsz privátban én szívesen ismerkedem. :)

20/F

2013. jún. 25. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:

"Egyetem nagyon jó lehetőség szerintem, egész évben."

Kar függő. Egy műszaki kar nem éppen, az orvosi meg pláne nem, bölcsész, közgazdász talán...

2013. jún. 25. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ebben igazad van, azért írtam úgy, hogy egyetem.
2013. jún. 25. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Első mondatod:

"Hol tudnék értelmes 18-20 év közötti fiúkkal megismerkedni?

"

Utolsó mondatod:

"Nem itt szeretnék ismerkedni :)"

Most akkor mivan ? Egyébként írj privátot ha akarsz:D

2013. jún. 25. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:

"Utolsó! Ebben igazad van, azért írtam úgy, hogy egyetem."

Amúgy hülyeséget írtam, mert mivel a kérdező lány, ő pont a műszakin, orvosin, tud jól ismerkedni nem pedig a BTK-n és a közgázon. :-D

2013. jún. 25. 17:18
 10/12 A kérdező kommentje:
:D általános orvosi karra készülök, bár nem hiszem, hogy a tanulás mellett majd annyi időm lenne ilyenekkel foglalkozni :) csak tudjátok, most itt a nyár,jó lenne valaki mellé odabújni, de annyira sok a bunkó, "csakszexetakarok" pasi, hogy már elkeseredésemben írtam ezt a kérdést...
2013. jún. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!