Hol tudnék értelmes lányokkal megismerkedni? 14/F
Figyelt kérdés
Viszonylag nagy városban élek (Debrecen), de nem tudom, hogy merre kéne ismerkedni. A könyvtárat ne nagyon mondjátok nem az én világom. A bevásárlóközpotokat se, azok sem jönnek be. Ti hol próbálkoznátok, nekem nincs ötletem.2013. okt. 20. 21:03
11/13 A kérdező kommentje:
Okos is és nem is nyáladzós típust. Amúgy sportolok, más hobbim nincs. Azóta megismertem egyet, de nem akar beszélni facebookon. :/
2014. jan. 10. 14:59
12/13 anonim válasza:
Közösségi, iskolai programok ... járj el több helyre, szakörökre, hisz ott megismerkedhetsz értelmes emberekkel is.
Hidd el, tapasztalat. Modjuk én kapásból tudnák 10 embert mondani, aki értelmes és szimpatikus, csak még nem sikerült összebarátkoznom vele. És itt gyakorin is szoktam levelezni egyesekkel. Kitartás!
A legjobb válasz persze a kiverős volt. :D
13/13 anonim válasza:
Debreceni vagyok, nekem írhatsz privátot, ha gondolod! 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!