Kókusz3 kérdése:
Szerintetek hol lehet megismerkedni értelmes, érett, helyes fiúkkal? (22 felett. )
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, de ott nem találkoztam igazán szimpatikussal, sem szórakozó helyeken, rendezvényeken, utcán...stb. Pedig nyitott vagyok és könnyen ismerkedem, talán épp ez a probléma? :)2014. dec. 7. 00:12
1/11 anonim válasza:
hát nem itt fogsz az biztos.!
18/f
2/11 To7ka válasza:
Te vagy 22 felett vagy srácot keresel 22 felett?:D Én egyetemista srácként előadásokon szívesen beszélgettem mindig, de általában teljesen más helyekről ismerek meg érdekesebb személyiségeket:) Milyen az igazán szimpatikus? Lehet csak több idő kell, hogy kiderüljön róluk minden titkos jó tulajdonságuk!(ebben nem feltétlen hiszek:D)
3/11 anonim válasza:
Mit képzelsz te magadrol?
Te gyönyörű vagy?-.-
Vegyél már visszább!
4/11 anonim válasza:
Bla,bla,bla gazdag ,jóképű pasira fáj afogad,aki elviszi a p-csádat ide oda.
Csakhát ezeknek a száma limitált.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat is, érdekesek. Nem számítottam rá h itt fogok ismerkedni, és nem is szeretnék igazából . :)
Én vagyok 22, csak tájékozódásul írtam ide.
Milyen a szimpatikus? Nehéz lenne itt kifejteni. Igazából kicsit konkrétabb választ vártam, hogy mondjuk járjak többet színházba.. :D
És nem vagyok elszállva magamtól, azt a kommentet nem értettem..
2014. dec. 7. 00:27
6/11 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó hozzászólás is vicces.. Pont ilyen idiotakkal van teli minden, nem olyanokkal akik gondolkozni is képesek lennének.
2014. dec. 7. 00:29
7/11 To7ka válasza:
Járj többet színházba! :P A színház tök jó, de majdnem kizárt, hogy egyedülálló pasikat találsz ott. Attól még jól fogod magad érezni ;)
9/11 anonim válasza:
Írtam privátot, szívesen megismernélek.
10/11 anonim válasza:
:D Nem értem, hogy egyes emberek miért pont ezt az oldalt választják társkeresőnek. Valószínű, hogy hamarabb összejönne az ember a szomszédjával, mint hogy itt találja meg az "igazit". Akiket a kérdező idiótáknak nevezett, azok csak unatkozó emberek. Kérdésre azt tudom válaszolni, hogy néha a legváratlanabb időpontban kapunk valamit, amire vágytunk. Ha ilyen egyszerű, talán semmisnek mondható szűrőket alkalmazol, valószínű, hogy nem találod meg amit szeretnél, mert csak nézőpont kérdése, ki értelmes, helyes, stb. Hidd el ha jobban megismered az embereket, nagyobb eséllyel találhatsz bennük valamit, ami értékes számodra. Jó dolog az, ha nyitott az ember, de úgy nem lehet kártyázni, ha közben mutatod az ellenfélnek a lapjaid. Kell valami misztikusság is, különben hamar alábbhagyhat az érdeklődés. Szerintem legjobb, ha az ember vált pár szót egy szimpatikusnak tűnő személlyel, aztán elhívja valamikor pl. egy kávéra. Nyugodt körülmények között sokkal könnyebb megnyílni, többet megtudhatsz a másikról. Így ennyi jutott most eszembe hajnali fél kettőkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!