Azért vannak itt értelmes kommunikációra képes és helyes hímek is?
Figyelt kérdés
Oly rég keresem eme példányokat. Lehet, hogy visszahúzódtak barlangjaikba és csak napfelkelte után vadászhatok rájuk újból..?2014. júl. 31. 00:06
1/17 anonim válasza:
Az a probléma, hogy mi szoktunk vadászni.:D
6/17 anonim válasza:
Persze hogy vannak, ha már a válasz abban kimerül hogy nem küldözgetem senkinek se a f*arkam hogy milyen szép. Pedig az, de mégse küldöm el mindenkinek :D
7/17 anonim válasza:
a zónában úrrá lett a szolgálat szóval eléggé visszalettek szorítva.....
8/17 A kérdező kommentje:
Tudom, telhetetlen vagyok... :-P
2014. júl. 31. 00:10
10/17 anonim válasza:
Én komoly, jól-szituált üzletember vagyok, használt használtbugyikat adok el féláron (tehát olyan használtbugyit, amit már egy vevő megszagolgatott/felhúzott/kiverte rá stb.). Ha érdekel a hivatásom, melyet generációk óta űz a család, szerelmes leveled várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!