Vannak olyan aranyos, helyes, értelmes, kapcsolatra vágyó húsz év feletti férfiak, akik nem akarnak gyereket?
Engem nagyon nem izgat a gyerek téma, sőt nem szeretem őket egyáltalán... Egy kiskutya, kismacska nagyon aranyos tud lenni a szememben, de egy gyerek valahogy nem fog meg. Tudom ez szomorú meg később lehetséges, h megbánom majd. Reménykedek benne, hogy megváltozik belül valami aztán később akarom majd, de jelenleg nem tudom elképzelni sem :/
25F
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem állítottam azt, hogy nem léteznek! Csak tudni akartam, hogy a férfiak körében ez mennyire gyakori, ill. mennyire lenézendő.
Van pénzem és eljárok helyekre, nem ezért nem találkoztam ilyen férfiakkal.:D Ez nem is tudom honnan jött, érdekes felvetés. Általában a saját körömben mozgok, ahol az emberek többségének nem ilyen felfogása van ezért voltam rá kíváncsi. Másrészt nagyon sokszor így ismerkednek velem a férfiak... Próbálnak nagy gyerekszerető szerepben feltűnni és néha idegesítő, mintha ettől el kéne olvadnom vagy plusz pont lenne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!