Fiúk! Miért így kezditek az internetes ismerkedést?!
"Mi újság?" / "Hogy vagy?" / "Jól telt a napod?" / "Hogy hívnak?" / "Hol laksz?" /
De most komolyan, én még a "Szereted-e a pacalpörköltet?" című kérdésre is szívesebben válaszolok.
Kicsit több fantáziát, pls.
Spontán bemutatkozás, random sztorik, sok-sok szalonképes bók. Aztán jöhetnek a privát kérdések is.
Fú de ki lettünk oktatva :P
Csak az a baj ,h írhatok neki bármit, bármennyit,bármilyen hangnemben pont ugyan olyan hatalmas ívből szarik rá mint a többi akiknek azt írod, hogy "mizu?". Az internetes társkeresésben nem hiszek :\
52:
Sokat kell próbálkozni. Nekem is 3-ból csak 1 lány szokott átlagban visszaírni. És akkor még nagyon messze vagyunk a randitól.
amúgy meg hangulat kérdése
ha éppen olyanom van akkor egy sziát is zaklatásnak érzek
máskor meg simán benne vagyok egy sikamlós beszélgetésben is :-D
de a legjobb ismerkedős levél amit kaptam ez volt :
Kedves ....
Ez a 5 nap, hogy amint belépek a Te arcod jön velem szemben. Nem tudtam már megállni és kénytelen voltam írni neked. Remélem nem veszed zaklatásnak a levélkémet
üdv:
.....
@Claritasa
Mármint tényleg tetszett, vagy csak irónia?
56
tényleg tetszett mert egyedi, nem sablonos,
a pasi is
csak azt nem h miért Amerikából akar ismerkedni :-) és miért csak arra a 3 hétre mikor hazajön :-)
de mondjuk én minden levélre válaszolok 8a sértésekre nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!