Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért így kezditek az...

Fiúk! Miért így kezditek az internetes ismerkedést?!

Figyelt kérdés

"Mi újság?" / "Hogy vagy?" / "Jól telt a napod?" / "Hogy hívnak?" / "Hol laksz?" /

De most komolyan, én még a "Szereted-e a pacalpörköltet?" című kérdésre is szívesebben válaszolok.

Kicsit több fantáziát, pls.

Spontán bemutatkozás, random sztorik, sok-sok szalonképes bók. Aztán jöhetnek a privát kérdések is.

2015. jan. 7. 08:12
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
Rendben. Tényleg beválik. :D
2015. jan. 7. 10:55
 42/59 anonim ***** válasza:
#37: Nem az a lényeg hogy miről beszélünk hanem az hogy hogyan. Más amikor a valóságshowról a szomszéd Manci néni beszél a Kati nénével, és más amikor értelmiségiek nyilatkoztatják ki véleményük erről a témáról. Nem beszélek sokat de amikor hozzászólok egy témához vagy felvetek egyet akkor az én közlendőm a maga hozzáadott értékével emeli a társalgás szintjét.
2015. jan. 7. 11:11
 43/59 anonim ***** válasza:
A 33-as választ be kellene keretezni mint az alaptörvényt és kirakni mindenhová.
2015. jan. 7. 11:13
 44/59 anonim ***** válasza:

#43-as:

én régen regisztráltam több társkereső oldalra, írtam több lánynak számára megfogalmazott levelet és nem sablonos "szia Kánten vagyok Montázsiból" szöveget...egyik se válaszolt :D de ez nem vette el a kedvem az ismerkedéstől, csak a társkereső oldalaktól...itt GYK-n sokkal gyorsabban találtam normális rendes lányokat akikkel el lehetett beszélgetni...a megfelelő helyen kell keresni...nem azt mondom, hogy társkeresőnek kell használni ezt az oldalt, viszont akárhol lehet találni normális embereket csak keresni kell...

2015. jan. 7. 11:22
 45/59 anonim ***** válasza:

leragálva ezt a listát, mint nő!

1. Rakj fel magadról jó képeket. A társkeresőkön a nők először pont úgy azokat nézik, mint a férfiak. Ajánlott képek

-1 kép rólad, az arcodról szemből, hogy lássák rendesen

-- ez rendben is van

-1 kép rólad, amin kutyával/macskával/kisgyerekkel vagy, hogy lássák szereted őket

-- tőlem lehet a motorja kocsija is lényeg h ha van akkor rendesen látszódjon rajta a pasi

-2-3 kép rólad, amin csinos nővel pózolsz egy képen (mindegyiken mással), lehetőleg átkarolva őt, hogy lássák nem vagy béna a nőknél

-- ez taszít! társkeresőre ne az exeivel készült képeket tegyen fel ! alapban azt sugalja h semi komolyra nm számítsak tőle !

-1 kép rólad, amin csak a saját szemgolyód látszik kinagyítva, ez is valamiért bejön, nekem sokszor dícsérik ezt a képet

-- ez is béna kép ugyan úgy mint mikor egy nő a bokáját teszi fel !

- nem érdekel a képe, akkor nézem meg ha pl levelezés chat után is érdekes a pasi, természetesen nem az első után !

2. Ne szarakodj. Maximum 3 alkalommal beszélj egy lánnyal, mielőtt személyes találkozót kérsz tőle. Tehát:

-1. alkalom: amikor ráírsz; beszélgettek 1-3 órát

-2. alkalom: ráírsz és írod neki, hogy jobb lenne ha átmennétek Facebookra, mert ott kényelmesebb; beszélgettek 2-3 órát

-3. alkalom: beszélgettek 1-2 órát és kb. 1 óra után mondod neki hogy találkozzatok most már személyesen is, lehetőleg aznap vagy másnap este egy randira

(Ez a 3 alkalom akár történhet 3 egymást követő napon is.)

-- nincs fészem szal ez bukta lenne :-) , ha van a oldalon chat akkor használja azt ne tereljen át más csatornára az lején ... és ha lenne sem adnám meg egy vadidegennek ! visszaélhet vele !

a fész sem kényelmesebb megoldás ...

3db 1-3 órás chat után nem randizom, pláne nem ha nem bókol !

legyen kedves elérni h én akarjak találkozni vele vagyis keltse fel a kiváncsiságom az intellektusával !

3. Ne bókolj! Ne utalj arra, hogy kapcsolatot vagy szexet akarnál tőle, amíg írogattok. Simán csak ismerkedtek formális dolgokról (család, munka/suli, kisállat, hobbik, stb-stb.) és informális dolgokról (vélemények, humor).

-- ha nincs bók akkor az már gyanús ... persze nem kell folyton de egy egy elejtett apróság jól esik a nőnek..

a legtöbb társkeresőn azért vannak fent h partnert találjanak !

szal tudjuk h akarsz valamit, és pont még ezen szakaszban kell tisztázni h mi is a két fél célja !

mert ha nem derül ki az félre értésre ad okot

(pl a nő komoly kapcsolatot keres a pasi alkalmi szexet )

4. Ne írj neki mindig azonnal! Ha váratott 2 órát a válasszal, te is várasd 2 órát a válasszal. Ha 2 percen belül írt, akkor írj neki 5 percen belül. Utólag mindig kiderül, hogy mindketten éreztük azt a beszélgetések során legalább egyszer, hogy "Bakker, úristen, lehet most soha nem fog már visszaírni?"

-- ha nem ir vissza akkor honnan a fészkes fenéből kellene rájönnöm h érdeklődik irántam ????

és nem nem jó megoldás h nem ir vissza hanem kivár ...

lilád nincs arról h a másik éppen mit csinál közben ..

pl dolgozik órán van előadáson stb....

chat közben várakoztatni valakit bunkóság ...

közölni kell h mi a helyzet éppen : ne haragudj de dolgozok közben igy lehet h a válaszom késik majd picit ...

levelezésben meg mindegy ... vagyis illik egy napon belül válaszolni

5. A nálad fiatalabbakkal kezdj. Egy bizonyos határig minél fiatalabb nálad egy lány, annál több esélyed van nála. Például nekem 21 évesen sokkal jobban megy a 18 évesekkel, mint a 21 évesekkel.

-- ja átcseszni az agyát ...

itt nem a kor hanem az érettség számít

lehet valaki 21 évesen gyerekes és 18 évesen kész felnőtt

6. Legyen okod hogy miért vagy fent. Társkeresőn ismerkedni alapvetően egy béna dolog, mert azt sugallja, hogy gyáva vagy a valóságban odamenni egy neked tetsző lányhoz és megszólítani. Ezért mindig hintsd el finoman, hogy miért is vagy fent. Én például azt szoktam mondani, hogy az utóbbi szemeszterben annyit kellett tanulnom, hogy nem volt időm bulikba járkálni ismerkedni.

-- az ok adott: partnert akarsz !

a cél h mire az a kérdés ott...

nem gyávaság hanem adott esetben ez az egyetlen módja az ismerkedésre

felesleges elhinteni bármit is mert ha nem az igazat írod akkor lebuksz!

szal összességében jobban jársz ha őszintén leírod és nem taktikázol

lehet h lassabban találsz partnert de akkor legalább olyat aki tényleg esélyes lehet h az lesz ...

feleslegesen ne pazarold az idejét másnak és magadnak sem !

2015. jan. 7. 11:27
 46/59 anonim ***** válasza:

45:

Kösz a részletes elemzést!

Minden lánnyal szexelni kell, mielőtt eldönteném hogy akarok-e tőlük valami komolyat vagy pedig nem.

Fenntartom, hogy minden amit írtam, azt a saját tapasztalataim támasztják alá. Az utóbbi 3 hónapban ezzel a 2 lánnyal feküdtem le, akiket társkeresőn keresztül ismertem meg, a fenti 6 pont (és sok más) betartásával. A baloldali a barátnőm is jelenleg. Úgy érzem az elért sikereim mindig igazolják azt, hogy jól csinálom a dolgokat. Úgy értem mi az egyetlen fokmérője annak, hogy jól csinálod a dolgokat? A sikereid, amikhez néha persze idő is kell. Azért írtam le a 6 tanácsot is (férfiaknak), mert úgy érzem a sikereim azok, amik engem igazolnak. Régen nem voltam sikeres, most igen. Látom, hogy valamit jól csinálok, mert ilyen és ezekhez hasonló lányokat tudok meghódítani az utóbbi időben.

[link]

2015. jan. 7. 11:40
 47/59 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo vagyok.

Kerdezo,meg mindig nem valaszoltal. Varom a valaszod.

2015. jan. 7. 11:46
 48/59 A kérdező kommentje:
46-os: nem Gyurinak hívnak véletlenül? :D
2015. jan. 7. 11:48
 49/59 A kérdező kommentje:
Jó, ez mondjuk egy kicsit álszent kérdés volt az előzmények után...
2015. jan. 7. 11:49
 50/59 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

46-os: nem Gyurinak hívnak véletlenül? :D"

és te miért így kezded az internetes ismerkedést? :D

2015. jan. 7. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!