Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért így kezditek az...

Fiúk! Miért így kezditek az internetes ismerkedést?!

Figyelt kérdés

"Mi újság?" / "Hogy vagy?" / "Jól telt a napod?" / "Hogy hívnak?" / "Hol laksz?" /

De most komolyan, én még a "Szereted-e a pacalpörköltet?" című kérdésre is szívesebben válaszolok.

Kicsit több fantáziát, pls.

Spontán bemutatkozás, random sztorik, sok-sok szalonképes bók. Aztán jöhetnek a privát kérdések is.

2015. jan. 7. 08:12
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
96%
Én valóban mindig úgy kezdem, hogy hol laksz. Mert ha nagyon messze lakik, akkor utána már felesleges is folytatni a dolgot szerintem, szóval az elején nem árt tisztázni, hogy van-e értelme folytatni. Különben meg mit érdekelne engem, hogy épp mi a hobbija, hány testvére van, meg ilyenek, ha úgysem lesz semmi a dologból?
2015. jan. 7. 09:52
 32/59 anonim ***** válasza:

31:

Most nem társkeresőkről beszélünk? Ott alapból csak olyannak írok, aki egy városban lakik velem.

2015. jan. 7. 09:57
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Ne felejtsük már el azt, hogy rengeteg értelmes srác (a funkcionális analfabétákat most ne számítsuk) panaszkodott már itt arról, hogy 2-3 levélváltás után lelépett a lány.

Nem hinném, hogy a lány a levelezés folyamán az egy-két szavas válaszokat unta meg, mert ide, a hozzászólások közé is bőségesen, bő szókinccsel szoktak vésni az ominózus srácok, és többükkel nekem is volt szerencsém levelezni. Hétköznapi, normális, átlagos férfiak ők, normális életfelfogással, érdekes hobbikkal, foglalkozásokkal, s írásban színvonalas stilisztikával, akik egyáltalán nem "mizu? korod? honnan?" stílusban ismerkednek.

Szerintem egy idő után ezek a srácok is megunják, hogy hiába fektetnek egy-egy üzenetbe több energiát, ha nincs érdemi reakció, s nincs érdeklődés feléjük. Én is megunnám, emiatt sem látom értelmét itt ismerkedni a másik nemmel.

2015. jan. 7. 10:00
 34/59 anonim ***** válasza:
#32! Mivel a kérdező beleírta, hogy "Hol laksz?", szerintem nem társkeresőkre gondolt, hanem chat oldalakra, vagy itt az oldalon való ismerkedésre.
2015. jan. 7. 10:01
 35/59 anonim ***** válasza:

33:

Jogos amit írsz! Minden férfinak az elsődleges ismerkedési forrása az a valóság érdemes hogy legyen. Akár éjszakai szórakozóhelyeken, vagy ha nem szeret ilyen helyekre járni, akkor nappal az utcán, buszon, szupermarketben, plázában, ruhaboltban és hasonló nyilvános helyeken ismerkedjen.

Az internetes ismerkedés csak egy kiegészítő forrása szabad hogy legyen a férfiaknak, mert különben nem fejlődnek sehová. Nagyon visszásnak tartom, amikor valaki a valóságban nem mer odamenni egy lányhoz és megszólítani, közben meg tucatjával írja a leveleket lányoknak az interneten.

34:

Oké, még az is lehet. Nekem az internetes ismerkedésről egyből az internetes társkeresők jutottak eszembe, mert az interneten belül én csak azokon vagyok járatos.

2015. jan. 7. 10:04
 36/59 anonim ***** válasza:
19%
Én a másik oldalt képviselem. Egyszerűen túl okos vagyok a lányoknak és nem érnek fel az én társalgási szintemhez. Ezért hát muszáj leragadnom nekem is ezeknél a kőegyszerűségű ismerkedési sémáknál.
2015. jan. 7. 10:10
 37/59 anonim ***** válasza:
Mert a te magas társalgási szinteden milyen kérdések/témák vannak?
2015. jan. 7. 10:15
 38/59 anonim ***** válasza:

#37:

"mennyi a ríz ára a szinesfím telepen more?"

2015. jan. 7. 10:21
 39/59 anonim válasza:
Én a jólbevált "Szoktál-e fingani?" kérdéssel kezdem. Eddig nem okozott csalódást nekem.
2015. jan. 7. 10:38
 40/59 anonim ***** válasza:
Lali ezt egyszer kipróbálom :D kíváncsi vagyok mit reagálnak rá :D
2015. jan. 7. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!