Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem az internetes ismerkedést?
Az internetes ismerkedésnél minden tudásodat latba kell vetned ifjú barátom... Ha nem ismerik még a külsőd, akkor csakis a magabiztos, elragadó jellemmel tudsz olyan komfortot építeni szívében, mely kitart melletted akkor is, ha nem vagy éppen Arnold Schwarzenegger. DE persze ha történt képcsere, akkor ez nem merülhet fel élesebben.
Igen, az számít, hogy mennyit beszéltetek, és hogy mennyire ismer már. Amíg beszéltek, ne folyton az időjárásról magyarázz, mert az árthat a szellemi egészségednek, az ő szemében, ifjú titán.
Légy kitartó és bátor, nemes és erős, kedves és határozott, no meg...Férfi.
Üdvözöl:
Don Juan...
Mondjuk kezdd itt: [link]
Ez a videosmart egyik videója a társkeresésről. Mellesleg biztos jól csinálod, ha már 3-4 lánnyal is találkozót tervezel.
Személy szerint én úgy vélem, a netes ismerkedés csak egyfajta "előszoba", mert úgyis a valóságban dől el minden. És hogy számít-e mennyit beszélsz előtte? A mennyiségnél fontosabb a minőség szerintem. Persze ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!