Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért így kezditek az...

Fiúk! Miért így kezditek az internetes ismerkedést?!

Figyelt kérdés

"Mi újság?" / "Hogy vagy?" / "Jól telt a napod?" / "Hogy hívnak?" / "Hol laksz?" /

De most komolyan, én még a "Szereted-e a pacalpörköltet?" című kérdésre is szívesebben válaszolok.

Kicsit több fantáziát, pls.

Spontán bemutatkozás, random sztorik, sok-sok szalonképes bók. Aztán jöhetnek a privát kérdések is.

2015. jan. 7. 08:12
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Ja, nagyon jó "beszélgetésindító" kérdések, ha ismer téged az illetékes, akivel beszélgetni óhajtasz.

Ha pedig nem ismer, első és legfontosabb szabály, hogy győzd meg arról, hogy miért lenne neki jó, ha megismerne téged.

2015. jan. 7. 08:44
 22/59 Noren1989 ***** válasza:

Én úgy vagyok, h ha egy eldöntendő kérdésre sem tud válaszolni igen/nem-mel, akkor nem is kell velük tovább foglalkozni. Bár én a van-e kedved ismerkedni/beszélgetni kérdést kultiválom.

25/F

2015. jan. 7. 08:47
 23/59 anonim ***** válasza:
Akit ismerek, attól nem kérdem meg hogy hogy hívják vagy hogy hol lakik.
2015. jan. 7. 08:56
 24/59 A kérdező kommentje:
Juj, az "Van kedved beszélgetni?" kérdést is elmondhatatlanul gyűlölöm. Ha ott van cseten, magától értetődő, hogy van kedve. Tényleg.
2015. jan. 7. 08:56
 25/59 anonim ***** válasza:
70%
nem reagáljátok túl az ismerkedést? jó hogy nem tervezed meg, mi hogyan lesz majd, meg mit fogsz kérdezni :D
2015. jan. 7. 09:07
 26/59 anonim ***** válasza:
70%

amig meg nem ismer a sablon kérdések által addig hogy tudnak ismerkedni veled ?

am meg alap udvariasság h megkérem h hogy van éppen ?

a merre lax - ha messze akkor nem sok értelme van ismerkedni nem ? pláne ha tini az illető

alap h bemutatkozik és megkéri a kereszt nevem

ebből még nem lesz hátrány h tudja h Piroska a neved :-D

2015. jan. 7. 09:11
 27/59 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező én 21 éves srác vagyok és mindig ezt szoktam írni legelőször minden lánynak (17-21 évesek), akikre ráírok:

"Szia! Hagy találjam ki, elsőéves egyetemista vagy!"

Mindig a korától függően mondom (pl. 19 évesnek hogy elsőéves, 18 évesnek hogy végzős középiskolás, stb.). És ebből mindig el lehet indítani egy beszélgetést. Szerintem ezzel jól csinálom, mert sok lány visszaír és így könnyű elkezdeni a beszélgetést.

Én is tudom, hogy a legtöbb fiú milyen bénán ismerkedik és nem ért a nőkhöz, ezért nincsenek is nagy sikereik.

2015. jan. 7. 09:14
 28/59 anonim ***** válasza:
Ha neked ez ennyire jól megy, akkor adj már néhány tanácsot légyszíves :D
2015. jan. 7. 09:25
 29/59 anonim ***** válasza:
68%
Jól megy neki? Még a szavak jelentésével sincs tisztában. Szerinted mit jelent az a szó hogy "hagy"?
2015. jan. 7. 09:34
 30/59 anonim ***** válasza:
67%

28-29: Oké, ti kértétek. Összeszedtem pár dolgot.

1. Rakj fel magadról jó képeket. A társkeresőkön a nők először pont úgy azokat nézik, mint a férfiak. Ajánlott képek

-1 kép rólad, az arcodról szemből, hogy lássák rendesen

-1 kép rólad, amin kutyával/macskával/kisgyerekkel vagy, hogy lássák szereted őket

-2-3 kép rólad, amin csinos nővel pózolsz egy képen (mindegyiken mással), lehetőleg átkarolva őt, hogy lássák nem vagy béna a nőknél

-1 kép rólad, amin csak a saját szemgolyód látszik kinagyítva, ez is valamiért bejön, nekem sokszor dícsérik ezt a képet

2. Ne szarakodj. Maximum 3 alkalommal beszélj egy lánnyal, mielőtt személyes találkozót kérsz tőle. Tehát:

-1. alkalom: amikor ráírsz; beszélgettek 1-3 órát

-2. alkalom: ráírsz és írod neki, hogy jobb lenne ha átmennétek Facebookra, mert ott kényelmesebb; beszélgettek 2-3 órát

-3. alkalom: beszélgettek 1-2 órát és kb. 1 óra után mondod neki hogy találkozzatok most már személyesen is, lehetőleg aznap vagy másnap este egy randira

(Ez a 3 alkalom akár történhet 3 egymást követő napon is.)

3. Ne bókolj! Ne utalj arra, hogy kapcsolatot vagy szexet akarnál tőle, amíg írogattok. Simán csak ismerkedtek formális dolgokról (család, munka/suli, kisállat, hobbik, stb-stb.) és informális dolgokról (vélemények, humor).

4. Ne írj neki mindig azonnal! Ha váratott 2 órát a válasszal, te is várasd 2 órát a válasszal. Ha 2 percen belül írt, akkor írj neki 5 percen belül. Utólag mindig kiderül, hogy mindketten éreztük azt a beszélgetések során legalább egyszer, hogy "Bakker, úristen, lehet most soha nem fog már visszaírni?"

5. A nálad fiatalabbakkal kezdj. Egy bizonyos határig minél fiatalabb nálad egy lány, annál több esélyed van nála. Például nekem 21 évesen sokkal jobban megy a 18 évesekkel, mint a 21 évesekkel.

6. Legyen okod hogy miért vagy fent. Társkeresőn ismerkedni alapvetően egy béna dolog, mert azt sugallja, hogy gyáva vagy a valóságban odamenni egy neked tetsző lányhoz és megszólítani. Ezért mindig hintsd el finoman, hogy miért is vagy fent. Én például azt szoktam mondani, hogy az utóbbi szemeszterben annyit kellett tanulnom, hogy nem volt időm bulikba járkálni ismerkedni.

2015. jan. 7. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!