Fiúk! Mennyit kell egy lánynak ahhoz tenni, hogy lássátok azt, hogy van esélyetek nála?
Főként fiúk válaszát várom, de persze olyan lány is írhat aki volt már hasonló helyzetben.
A történetem az, hogy mindig azok a fiúk találnak meg akik semmi komolyat nem akarnak tőlem. Nekem viszont ebből elegem van. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, olyat ahol nem csak kalandot akarnak tőlem. A normális srácok nem tudom miért nem jönnek oda hozzám. Volt már aki azt mondta, hogy nem mernek... Pedig normálisan öltözködöm, normálisan viselkedem, az emberekkel kedves vagyok, nem viselkedem kihívóan szóval mai napig se értem mi a gond.
Szóval ha igaz az, hogy a normálisabb srácok nem mernek odajönni, akkor hogyan tegyem meg én az első lépést? Mi az ami után ti már tudjátok, hogy van esélyetek egy lánynál?
Azt se írjátok, hogy biztos mindig a top pasiknak adok esélyt mert nem igaz. :) Randiztam már olyannal akire a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tetszik.
20/L
Voltam egy olyan helyzetben mostanság, hogy egy sráctól én kérdeztem, hogy mikor találkozzunk. Igaz az első lépést ő tette meg, de utána én érdeklődtem. Szerintem nem vette a lapot, vagy tényleg ennyire gyáva.
Azt hittem ő nyomulásnak vette, vagy esetleg megijedt. Mindegy.
Na már csak gyakorlás kellene nekem az ilyenhez. :) Köszi a válaszaitokat. :)
holnap úgy is kell mennem boltba majd eljátsszuk :)
Majd egy szimpatikus lányhoz odamegyek és megkérdezem tőle, hogy ő e az a 20 éves lány a gyakoriról aki egy boltban szeretne próbálkozni, mert akkor játsszuk el az eseményT :)
LOL :)
Ha neattán tényleg találkoznátok írjátok meg meg! Beszarnék ha úgy lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!