Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mennyit kell egy lánynak...

Fiúk! Mennyit kell egy lánynak ahhoz tenni, hogy lássátok azt, hogy van esélyetek nála?

Figyelt kérdés

Főként fiúk válaszát várom, de persze olyan lány is írhat aki volt már hasonló helyzetben.

A történetem az, hogy mindig azok a fiúk találnak meg akik semmi komolyat nem akarnak tőlem. Nekem viszont ebből elegem van. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, olyat ahol nem csak kalandot akarnak tőlem. A normális srácok nem tudom miért nem jönnek oda hozzám. Volt már aki azt mondta, hogy nem mernek... Pedig normálisan öltözködöm, normálisan viselkedem, az emberekkel kedves vagyok, nem viselkedem kihívóan szóval mai napig se értem mi a gond.

Szóval ha igaz az, hogy a normálisabb srácok nem mernek odajönni, akkor hogyan tegyem meg én az első lépést? Mi az ami után ti már tudjátok, hogy van esélyetek egy lánynál?

Azt se írjátok, hogy biztos mindig a top pasiknak adok esélyt mert nem igaz. :) Randiztam már olyannal akire a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tetszik.

20/L

2014. dec. 21. 11:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

A mosolygas semmit se jelent. En naponta 5-6 lannyal beszelek,összemosolygok az egyetemen csak baratilag vagy udvariassagbol hogy ne fapofaval menjunk el egymas mellett. Főleg hogy mas fiukra is mosolyognak.

De alapnak nem rossz. Valassz ki egy fiut es annak jelezz. Ha tetszik akkor legyel vele kedves,csipkelodo,neha dicserd meg. Ha kerdesed van,hozza fordulj vele. Neha kerdezz tőle szemelyes dolgokat.

2014. dec. 21. 11:31
 12/36 anonim ***** válasza:

ma 11:29

Neten senki nem ismerkedik (állitólag)

Meg is értem,nekem is rosszak a tapasztalataim..

Alap hogy képküldés után visszasem irnak,kivéve ha görög isten vagy.

2014. dec. 21. 11:33
 13/36 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, és ha kimerészkedem az emberek közé nem fordulnak el tőlem undorodva vagy jönnek ellenem vasvillákkal, szóval a külsőm csak nem lehet olyan szörnyű. :D

Amúgy a kérdésre válaszolva egy jól időzített mosoly is elég lehet, mint ahogy más is írta.

2014. dec. 21. 11:34
 14/36 anonim ***** válasza:
#13 Ez neten nem elég (bár általában máshol sem). Ott tényleg minimum Brad Pittnek kell lenned, hogy válaszra méltassanak a lányok.
2014. dec. 21. 11:36
 15/36 anonim ***** válasza:

Már magasról szarok a szép lányokra.. Direkt a csúnyákal kezdek,igy ettől a szép lányok is agyfaszt kapnak. És persze megforditom ezt az egészet,mert szerintem mindenki olyan amilyen ha valaki átlag alatti arcvonással született arról nem tehet. Ezek a lányok sokkal jobban kivannak éhezve a szeretettre és jobban megkell becsülni őket..

Ma voltam egy bevásárló központba és oda mentem egy csaj társasághoz egy kevésbé szép lányhoz, beszéltem vele és ettől a többi tiszta vörös és hupilila arcal áltak és ment a suss muss maguk között,a kevésbé szép lányt még egy frissitöre is sikerült meghivnom a könyvesbolt részlegen ahol büfé is van,igy a kedvenc könyvét is megmutatta és abból a kedvenc idézetét..

2014. dec. 21. 11:37
 16/36 A kérdező kommentje:
Netes ismerkedést amúgy én se szeretem. Túl személytelen, nem látom a másik arckifejezését, mire hogy reagál...
2014. dec. 21. 11:46
 17/36 anonim ***** válasza:

ma 11:46

Igazad van.

Pont ezért nem értem miért van az ismerkedés kategória,meg az összes létező társkereső a neten. Nem tudom elképzelni másnak hogyan sikerült összejönni bárkivel is,nem tudom elképzelni milyen lehet az a varázslat. Előbb nyerek a lottón.

2014. dec. 21. 11:54
 18/36 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy a szemembe kéne mondania, hogy van esélyem. De már anyira leépültem, hogy biztos nem hinném el, talán még nevetésbe is kezdenék.

25F

2014. dec. 21. 12:55
 19/36 anonim ***** válasza:

ma 12:55

Az itteni 20 év körüli csajok csak szórakoznak,nem gondolják komolyan. Majd talán 40 évesen,ha lehúznának 20 év magányt talán nem a külsőre mennének.

2014. dec. 21. 13:19
 20/36 A kérdező kommentje:

Már ne haragudjatok, de én kezdeményezést írtam. Nem fogok mindent én csinálni. Az oké, hogy sokaknak bajuk van a lányokkal, nekem is a srácokkal. Nyilván a külső is fontos, de ha nem egy álompasi viszont van ami megfog benne akkor igenis adok neki esélyt.

Neten nem fogok ismerkedni, csak személyesen, oké ha egyikünk se ér rá nyilván beszélünk neten is, de ismerkedést kezdeményezni nem itt fogok.

#15 Sajnálom, hogy ekkora csalódás ért téged az életben. De a csúnya lányok nevében is mondom, hogy idióta vagy. Komolyan hogy lehet ilyet mondani, hogy te direkt a csúnya lányokra mész? Nem gondoltad te végig, hogy mit érezne az a szerencsétlen lány akivel ma beszéltél ha látná mit írtál ide? Komolyan mondom az agyam elszáll... Lehet itt jönni azzal, hogy én meg azt írtam, hogy nem az álompasikra hajtok, igaz. De így szó szerint leírni, hogy direkt a csúnyákra mész pofátlanság.

#18-as téged is sajnállak, de ezen neked kellene változtatnod és nem elhagyni magad. Engem is sok csalódás ért már de mégse török össze, amit bizonyít ez a kérdésem is, amiben már alapból látszik, hogy én még próbálkozom. Ha összetörsz az semmivel sem jobb, max megkímáled magad pár csalódástól, de abba viszont nem gondolsz bele, hogy ezzel együtt a boldogságot is kizárhatod.

#20 Remélem nem minden itteni csajra gondoltál. Ha pedig igen akkor nyilván beszéltél már mindegyikkel azért állítod ezt.

2014. dec. 21. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!