Fiúk! Mennyit kell egy lánynak ahhoz tenni, hogy lássátok azt, hogy van esélyetek nála?
Főként fiúk válaszát várom, de persze olyan lány is írhat aki volt már hasonló helyzetben.
A történetem az, hogy mindig azok a fiúk találnak meg akik semmi komolyat nem akarnak tőlem. Nekem viszont ebből elegem van. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, olyat ahol nem csak kalandot akarnak tőlem. A normális srácok nem tudom miért nem jönnek oda hozzám. Volt már aki azt mondta, hogy nem mernek... Pedig normálisan öltözködöm, normálisan viselkedem, az emberekkel kedves vagyok, nem viselkedem kihívóan szóval mai napig se értem mi a gond.
Szóval ha igaz az, hogy a normálisabb srácok nem mernek odajönni, akkor hogyan tegyem meg én az első lépést? Mi az ami után ti már tudjátok, hogy van esélyetek egy lánynál?
Azt se írjátok, hogy biztos mindig a top pasiknak adok esélyt mert nem igaz. :) Randiztam már olyannal akire a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tetszik.
20/L
ma 17:37
Kedves kérdező ahelyett hogy mindenkit kioktatnál itt,szedd össze magad és szólits le pasikat,akkor talán nem lennél ennyire frusztrált és nem kötnél bele mindenkibe..
15-ös vagyok
Miért a csúnya lányok talán kevesebbet érnek?
Csak az irigység beszél bellőled mint az ottani szép lányok arcán láttam. Hamar átlátok az ilyen képmutató lányokon mint te.
Egy szóval nem mondtam, hogy kevesebbet érnek. De így nyíltan beszélni róluk, hogy ők csúnyák, pofátlanság.
Belőled meg a nagyképűség, arról nem is beszélve hogy lenézed a másikat. Egy ilyen ember miatt miért lennék irigy?
Azoknál a pasiknál akik odamennek hozzád konkrétan elhívni, azoknál könnyű dolgod van nem kell agyalnod és tenned semmit, csak csinosan kinézni.
Azok akik tetszenek neked de ők nem mernek konkrét szöveggel odamenni és elhívni, ott 2 lehetőség van:
1. soha nem fog elhívni mert nem mer és te sem kezdeményezel nála te sem szólítod mert hát az nem az én dolgom....ilyenkor fuccs vége van és lehet emiatt elúszott egy jó kapcsolat.
2. vársz vársz és vársz és mosolyogsz és kedves vagy és ő is kedves és mosolyog és vár és vár és vár és egyszer egy szép napon elhív amire lehet , hogy elmegy akár 6 hónap is. ergo ezt is meggyorsíthatod ha félredobod a nő büszkeséged és vagány leszel :)
#25-ös
Köszönöm. :)
Tehát akkor nyíltan menjek oda hozzá beszélgetni? Vagy találjak ki valami kifogást ami miatt oda tudok menni hozzá? Pld boltban, hogy tud-e segíteni, stb?
Nyíltan nem hiszem, hogy odamernék menni, de valami ürüggyel már inkább. :)
Ezt egyébként nem fogja nyomulásnak venni egy pasi? Mindig azt mondják, hogy a férfiaknak kell az, hogy vadászhassanak...
Ezt az idióták találták ki , hogy kell a vadászat meg egyéb marhaságok :)
A férfiak örülnek ha egy nő teszi meg az első lépést "jéé basszki istenem csoda történt, egy nő basszki egy nő kezdeményezett nálam,. hát ez égi csoda" ....igen az :)
Egy boltban meg tényleg sok a lehetőség, segíts ezt levenni, ne haragudj szerinted melyiket válasszam vagy ez mennyibe is kerül, vagy Nem lehetne alkudni??
Aztán mondjuk megköszönöd h segített és megkérdezed, hogy segítségért cserébe inna e veled egy kávét, és tátámmm ennyi.
Oké tegyük fel megteszem ezt az első lépést.
De utána lesz-e elég bátorsága a továbbiakban a pasinak? Azért nyilván nekem is kell visszajelzés. :) Így ha elhívom, találkozunk, de utána megint nekem kellene elhívni az már kicsit lehangoló.
Hát ha ez után a pasi még mindig nyuszi és még mindig beszari akkor meg is érdemli. akkor hagyni kell a fenébe, férfi vagyok de az már szégyen ránk nézve, ha egy nő megteszi azt az első lépést amit te, hogy meghívta és utána még mindig mulya...akkro jobb ha hagyod mert az baromira ciki :)
De azért legtöbben sz ilyen után már felbátorodnak :)
Hülyeseg hogy ha hozzaszolsz egy pasihoz az nyomulas.
A multkor is elkerte tolem a jegyzetemet egy lany,akinek baratja van,most akkor vekem akar dugni?
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!