Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, veletek előfordult,...

Fiúk, veletek előfordult, hogy elkönyveltétek, hogy valakinél nincs esélyetek, ezért csak barátkoztatok vele, és sose próbálkoztatok be nála?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Nekem mindenkinél van esélyem.
2014. aug. 14. 22:33
 2/8 anonim válasza:
igen előfordult :)beszari voltam.
2014. aug. 14. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, egyszer, amikor a csak konkrétan levegőnek nézett, hozzám sem szólt kb. barátkozni megpróbáltam azért vele, nem sok sikerrel.

pedig gyönyörű lány volt, érzelmes, intelligens, jó ember... nagyon hiányzik még most is.

19F

2014. aug. 14. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
*a csaj
2014. aug. 14. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Előfordult ám, sajna
2014. aug. 14. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet: egy fiú, aki egy évvel idősebb nálam, tetszett/tetszik. Talán 3 mondatot beszéltem vele összesen, szóval nem ismerem. Soha nem mertem hozzá odamenni, vagy csak írni neki, mert félek az elutasítástól, hogy a haverjaival kiröhögnének, stb. Amúgy is túl büszke vagyok, meg tudom, hogy milyen lányok jönnek be neki, szóval tudom, hogy én nem tetszek neki. :/ úgyhogy maradok a "távolról csodálásnál". :D :S
2014. aug. 14. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 14/l vagyok.
2014. aug. 14. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok hülye, hogy gyötörjem magam... ha többet akarok tőle, nem fogok barátkozni, mert az zsákutca. Szóval akkor a semmi is jobb. Ha meg barátkozni akarok, akkor nem fogok rá úgy tekinteni.

23/F

2014. aug. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!