Fiúk! Mennyit kell egy lánynak ahhoz tenni, hogy lássátok azt, hogy van esélyetek nála?
Főként fiúk válaszát várom, de persze olyan lány is írhat aki volt már hasonló helyzetben.
A történetem az, hogy mindig azok a fiúk találnak meg akik semmi komolyat nem akarnak tőlem. Nekem viszont ebből elegem van. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, olyat ahol nem csak kalandot akarnak tőlem. A normális srácok nem tudom miért nem jönnek oda hozzám. Volt már aki azt mondta, hogy nem mernek... Pedig normálisan öltözködöm, normálisan viselkedem, az emberekkel kedves vagyok, nem viselkedem kihívóan szóval mai napig se értem mi a gond.
Szóval ha igaz az, hogy a normálisabb srácok nem mernek odajönni, akkor hogyan tegyem meg én az első lépést? Mi az ami után ti már tudjátok, hogy van esélyetek egy lánynál?
Azt se írjátok, hogy biztos mindig a top pasiknak adok esélyt mert nem igaz. :) Randiztam már olyannal akire a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tetszik.
20/L
#1-es köszi :)
#2-es, Olvasd el a szövegem végét. Köszi.
Olyannal is randiztam már. :)
Belsőre tetszett meg vonzott, ezért találkozgattam vele, bár mint kiderült ő se akart semmi komolyat...
Minek neked a normális srác?
Azok unalmasak.
#6-os
Azért kell normális srác, mert szeretnék komoly kapcsolatot, olyat ahol nem csak a kalandot látják bennem. :)
Próbálkoztál már netes ismerkedéssel? Ha a külső nem számít akkor szerintem ez is szóba jöhet.
Amúgy 22 vagyok és szabad, ha gondolod írj. :)
#8-as Én se mondtam, hogy megkérdeztem őket. Ők mondták el a véleményüket.
#9-es Nem mondtam, hogy nem számít a külső. :D Természetesen számít, de nem az álompasikra hajtok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!