Fiúk szerintetek attól tényleg lesz esélyetek egy lánynál, hogy barátkoztok vele, lájkoljátok a képeit, kommenteltek a képeihez, meg ilyenek?
Durva látni egy csomó fiút, akik nem azt csinálják hogy odamennek, határozottan és a szándékukat nem barátkozásnak álcázva kezdeményeznek, aztán ha elutasítást kapnak akkor mennek a következő lányhoz.
Tényleg sok fiú azt hiszi hogy jóban kell lenni egy lánnyal, aztán majd lesz köztük valami?
22/L
Én barátkoztam a férjemmel, utána jöttünk össze.
Én nem jönnék össze olyannal, akivel nem tudom elképzelni hosszabb távon. Ehhez meg ismerni kell. Úgyhogy nálam a te módszered nem lenne nyerő. Meg még szerintem sok csajnál.:)
Ez nem csak a csajozásra igaz és nem csak a fiúkra. Az ember mindig szereti konfliktusait vagy a kínos helyzeteit személytelenül kockázat mentesen megoldani. Erre szolgált a posta aztán a telefon most meg a közösségi oldalak.
Mivel ez egyre inkább felerősödik és mindent a monitor mögül próbálunk megoldani, kiöljük magunkból azt a képességet, hogy másokkal személyesen kapcsolatot teremtsünk. Ebből fakad, hogy sok mai fiatalnak hatalmas félelem odamenni egy lányhoz aki tetszik neki.
Logikusnak logikus, csak nem egyszerű ezt megtenni.
Arról is híresek, hogy féltik az önérzetüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!