Lányok, főleg tinik! Ha egy fiú képét lájkoljátok az mindig azt jelenti, hogy tetszik nektek a srác járnátok is vele akár vagy van, hogy csak barátkozni akartok vele inkább esetleg más jelentés?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 01:16
1/5 anonim válasza:
A nő elméje egy hajó, a k**va tengeren, a bermuda közepén. Ne keress logikát.
2/5 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak annyit, hogy tetszik neki a kép, de ettől függetlenül az ég világon semmit nem akar tőled...
Mit kell mindent ennyire túlmisztifikálni?
3/5 anonim válasza:
Én a közeli fiú barátaim képét is szoktam lájkolni, és azokét is akik tetszenek. És még azt is, ahol a kép tetszik. /Ez csak én vagyok, biztos vannak olyanok is, akik nem így csinálják/
5/5 anonim válasza:
barátaim képét szoktam likeolni és még azokét akiknek jól sikerült a képük. legyen szó lányról/fiúról . persze nem folyton csak nagy ritkán , nem jelent semmit sztem :D 20 /l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!