Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?
Figyelt kérdés
És nem azért mert félénk, vagy mert fél a visszautasítástól, mert közvetlen, intelligens, jóképű pasi(k)ról beszélek, akiknek látom, hogy tetszem, mert ezt azért az ember le tudja szűrni, még sem tesz(nek) semmit. És velem mindig ez van..tetszem srácoknak, de semmiből nem lesz semmi, és nem a személyiségemmel van baj, mert még az ismerkedésig sem jutunk el. Ez most így talán zavaros...Szóval mondjuk suliban, vagy munkahelyen ugye sok időt tölt együtt 2 ember. Szemezgetések, figyelmességek szoktak lenni, néha pár szó semleges dolgokról, pl. mikor lesz ebéd szünet, milyen óra jön, akármi, és látom, észreveszem, tudom, ha tetszem valakinek, de semmiből nem alakul ki semmi. Minden ennyiben marad...20 éves vagyok (suli mellett dolgozom), de még nem volt barátom, pont ezért, mert mindig, mindig, MINDIG ez van...én csak nézni vagyok jó???? (Átlagosnál talán picit szebbnek mondanám magam, viszont fiatalabbnak tűnök a koromnál, konzervatív, szolid stílus, tehát nem ilyen plázacica vagyok vagy ilyesmi.)2014. okt. 18. 19:00
51/51 anonim válasza:
Szerintem mindenképp lépj te,mert így nem jutsz előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!