Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?
Hát jó tudni amit a 2 csoportról írtál, nem gondoltam volna...:/
Nincs barátnője, és hát...flörtölni nem szoktam vele,de ő mondott vagy tett már olyat, amikre reagálhattam volna úgy, hogy legalább sejtse...szóval kizártnak tartom, hogy azt gondolná, érdekel engem. :/
Onnan tudom, hogy nincs barátnője, mert hallottam, mikor pár csaj áradozott róla, és mondták, hogy most szerencsére barátnője sincs :)
Egyébként megpróbálok majd nyitottabb lenni felé, flörtölni, de az alap kérdésem még akkor is fenn áll. Mert másokkal (ugye fiatalabbakkal) azért közvetlenebb vagyok, velük flörtölgetek, de ők sem léptek. A kérdés, hogy miért? Vagy tetszem nekik, de azért annyira már nem, hogy bármit is tegyenek?
18# 21:41 vagyok.
A fiúk, (én is) a legszebb lányoktól félnek. Van egy olyan filmcím, hogy Túl jó nő a csajom. A legszebb lányoknak hidd el, szerintem nehezebb dolguk van, mint a csúnyáknak. Nem szabad könnyen adni magukat, mert r1b@n(0k lesznek, ilyesmi. Kapizsgálod?
Rendben, megpróbálom jobban kimutatni, ha tetszik valaki.
De a kérdésemre úgy igazából még mindig nem kaptam választ.
Ha tetszem valakinek, miért nem tesz semmit annak érdekében, hogy megismerjen? (És még egyszer mondom, ez minden olyan srácra vonatkozik, akivel eddig találkoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!