Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tetszem egy pasinak, de...

Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?

Figyelt kérdés
És nem azért mert félénk, vagy mert fél a visszautasítástól, mert közvetlen, intelligens, jóképű pasi(k)ról beszélek, akiknek látom, hogy tetszem, mert ezt azért az ember le tudja szűrni, még sem tesz(nek) semmit. És velem mindig ez van..tetszem srácoknak, de semmiből nem lesz semmi, és nem a személyiségemmel van baj, mert még az ismerkedésig sem jutunk el. Ez most így talán zavaros...Szóval mondjuk suliban, vagy munkahelyen ugye sok időt tölt együtt 2 ember. Szemezgetések, figyelmességek szoktak lenni, néha pár szó semleges dolgokról, pl. mikor lesz ebéd szünet, milyen óra jön, akármi, és látom, észreveszem, tudom, ha tetszem valakinek, de semmiből nem alakul ki semmi. Minden ennyiben marad...20 éves vagyok (suli mellett dolgozom), de még nem volt barátom, pont ezért, mert mindig, mindig, MINDIG ez van...én csak nézni vagyok jó???? (Átlagosnál talán picit szebbnek mondanám magam, viszont fiatalabbnak tűnök a koromnál, konzervatív, szolid stílus, tehát nem ilyen plázacica vagyok vagy ilyesmi.)

2014. okt. 18. 19:00
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Hát jó tudni amit a 2 csoportról írtál, nem gondoltam volna...:/

Nincs barátnője, és hát...flörtölni nem szoktam vele,de ő mondott vagy tett már olyat, amikre reagálhattam volna úgy, hogy legalább sejtse...szóval kizártnak tartom, hogy azt gondolná, érdekel engem. :/

2014. okt. 18. 22:19
 22/51 A kérdező kommentje:
Nem merek vele flörtölni, mert gyereknek érzem magam mellette.
2014. okt. 18. 22:22
 23/51 anonim ***** válasza:
Pedig most neked kell lépned, mert ha ő feldobta a labdát, és te nem csaptad le ugyan miből gondolná, hogy újra kellene próbálkoznia
2014. okt. 18. 22:33
 24/51 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nincs barátnője?
2014. okt. 19. 00:35
 25/51 A kérdező kommentje:

Onnan tudom, hogy nincs barátnője, mert hallottam, mikor pár csaj áradozott róla, és mondták, hogy most szerencsére barátnője sincs :)

Egyébként megpróbálok majd nyitottabb lenni felé, flörtölni, de az alap kérdésem még akkor is fenn áll. Mert másokkal (ugye fiatalabbakkal) azért közvetlenebb vagyok, velük flörtölgetek, de ők sem léptek. A kérdés, hogy miért? Vagy tetszem nekik, de azért annyira már nem, hogy bármit is tegyenek?

2014. okt. 19. 10:13
 26/51 anonim válasza:

18# 21:41 vagyok.

A fiúk, (én is) a legszebb lányoktól félnek. Van egy olyan filmcím, hogy Túl jó nő a csajom. A legszebb lányoknak hidd el, szerintem nehezebb dolguk van, mint a csúnyáknak. Nem szabad könnyen adni magukat, mert r1b@n(0k lesznek, ilyesmi. Kapizsgálod?

2014. okt. 19. 10:50
 27/51 A kérdező kommentje:
Igen, értem amit mondasz, de annyira azért nem vagyok szép :D
2014. okt. 19. 11:02
 28/51 anonim ***** válasza:
26.Te nagyon okos vagy,nem szépség szerint dől el ki mikor adja át magát
2014. okt. 19. 11:07
 29/51 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező,ha valóban fontos számodra az az illető,akkor ne add fel,mert lehet ő az igazi
2014. okt. 19. 11:10
 30/51 A kérdező kommentje:

Rendben, megpróbálom jobban kimutatni, ha tetszik valaki.

De a kérdésemre úgy igazából még mindig nem kaptam választ.

Ha tetszem valakinek, miért nem tesz semmit annak érdekében, hogy megismerjen? (És még egyszer mondom, ez minden olyan srácra vonatkozik, akivel eddig találkoztam.)

2014. okt. 19. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!