Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?
Hát akkor úgy tűnik, ez a probléma. Nem egyértelműek a jeleim..
A mosoly és a szemezés (néha nem jön össze a szemezés, mert zavaromban elkapom a tekintetem, amint meglátom, hogy néz, aki tetszik, mostanában ez a gyakoribb..) nem elég?
Vagy megpróbáljam nem elkapni?
De ha én nem kapom el a tekintetem, elkapja a srác. Távolról megvan a szemezés, viszont ha közelebb vagyunk egymáshoz, és úgy néz, ha észreveszem, a srác is elkapja a tekintetét. És ugyanez a helyzet fordítva..(ez szintén nem csak a mostani pasira jellemző)
Ja :DD
Akkor azt hiszem, itt az ideje hogy stratégiát váltsak :D
:)
Majd meséld el nekem is,ha lesz kedved
Egyépként velem is ez volt amit meséltél,biológia tanárom ,nézett,majd elfordult,megint nézett..épp ezért ,írtam hogy
félreérthető
még mindig #18 vagyok
Tehát, ha kilövöd a nagyon szépeket, maradnak még átlag és nayon szép közöttiek a környezetedben?
35-ös, lány vagy?
Hülye kérdés, gondolom igen :D
De nálam nyilván nem csak ezek a nézegetések szoktak lenni, mármint amit úgymond én kapok (akkor nem feltétlenül gondolnám, hogy tetszek neki), csak azért ezt emeltem ki, mert erre szoktam reagálni...ilyen vissza-vissza nézésekkel.
18-as és egyben utolsó, igen, sok szép lány van a környezetemben, de nem tudom, hogy az ő környezetében milyenek vannak (de szinte biztos vagyok benne, hogy tőlem sokkal szebb és intellektuálisabb nőket ismer...talán pont ez a baj:D ), mert nem egy az ismeretségi körünk.
És egyébként is, tapasztalataim szerint mást jelent a szép nő a férfiaknál és a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!