Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tetszem egy pasinak, de...

Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?

Figyelt kérdés
És nem azért mert félénk, vagy mert fél a visszautasítástól, mert közvetlen, intelligens, jóképű pasi(k)ról beszélek, akiknek látom, hogy tetszem, mert ezt azért az ember le tudja szűrni, még sem tesz(nek) semmit. És velem mindig ez van..tetszem srácoknak, de semmiből nem lesz semmi, és nem a személyiségemmel van baj, mert még az ismerkedésig sem jutunk el. Ez most így talán zavaros...Szóval mondjuk suliban, vagy munkahelyen ugye sok időt tölt együtt 2 ember. Szemezgetések, figyelmességek szoktak lenni, néha pár szó semleges dolgokról, pl. mikor lesz ebéd szünet, milyen óra jön, akármi, és látom, észreveszem, tudom, ha tetszem valakinek, de semmiből nem alakul ki semmi. Minden ennyiben marad...20 éves vagyok (suli mellett dolgozom), de még nem volt barátom, pont ezért, mert mindig, mindig, MINDIG ez van...én csak nézni vagyok jó???? (Átlagosnál talán picit szebbnek mondanám magam, viszont fiatalabbnak tűnök a koromnál, konzervatív, szolid stílus, tehát nem ilyen plázacica vagyok vagy ilyesmi.)

2014. okt. 18. 19:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Figyelj,szerintem a srác nem biztos abban hogy te is valóban akarsz tőle valamit
2014. okt. 19. 11:34
 32/51 A kérdező kommentje:

Hát akkor úgy tűnik, ez a probléma. Nem egyértelműek a jeleim..

A mosoly és a szemezés (néha nem jön össze a szemezés, mert zavaromban elkapom a tekintetem, amint meglátom, hogy néz, aki tetszik, mostanában ez a gyakoribb..) nem elég?

Vagy megpróbáljam nem elkapni?

De ha én nem kapom el a tekintetem, elkapja a srác. Távolról megvan a szemezés, viszont ha közelebb vagyunk egymáshoz, és úgy néz, ha észreveszem, a srác is elkapja a tekintetét. És ugyanez a helyzet fordítva..(ez szintén nem csak a mostani pasira jellemző)

2014. okt. 19. 11:54
 33/51 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem egyértelmű jel,én erre azt hinném hogy furának tartasz,és azért csinálod:)
2014. okt. 19. 13:18
 34/51 A kérdező kommentje:

Ja :DD

Akkor azt hiszem, itt az ideje hogy stratégiát váltsak :D

2014. okt. 19. 13:34
 35/51 anonim ***** válasza:

:)

Majd meséld el nekem is,ha lesz kedved

Egyépként velem is ez volt amit meséltél,biológia tanárom ,nézett,majd elfordult,megint nézett..épp ezért ,írtam hogy

félreérthető

2014. okt. 19. 13:59
 36/51 anonim ***** válasza:
Lehet hogy biztosra akar menni,mert én magam is komoly lány vagyok,és sose kezdeményeznék ha nem látom a fiún hogy őszinték a lépései felém,akkor udvariasan elküldöm.
2014. okt. 19. 14:39
 37/51 anonim válasza:

még mindig #18 vagyok

Tehát, ha kilövöd a nagyon szépeket, maradnak még átlag és nayon szép közöttiek a környezetedben?

2014. okt. 19. 15:54
 38/51 A kérdező kommentje:

35-ös, lány vagy?

Hülye kérdés, gondolom igen :D

De nálam nyilván nem csak ezek a nézegetések szoktak lenni, mármint amit úgymond én kapok (akkor nem feltétlenül gondolnám, hogy tetszek neki), csak azért ezt emeltem ki, mert erre szoktam reagálni...ilyen vissza-vissza nézésekkel.

18-as és egyben utolsó, igen, sok szép lány van a környezetemben, de nem tudom, hogy az ő környezetében milyenek vannak (de szinte biztos vagyok benne, hogy tőlem sokkal szebb és intellektuálisabb nőket ismer...talán pont ez a baj:D ), mert nem egy az ismeretségi körünk.

És egyébként is, tapasztalataim szerint mást jelent a szép nő a férfiaknál és a nőknél.

2014. okt. 19. 16:10
 39/51 anonim ***** válasza:
Köszi az én válaszomra nem is ráagáltál:/
2014. okt. 19. 16:29
 40/51 anonim ***** válasza:
én 36.os voltam
2014. okt. 19. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!