Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tetszem egy pasinak, de...

Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?

Figyelt kérdés
És nem azért mert félénk, vagy mert fél a visszautasítástól, mert közvetlen, intelligens, jóképű pasi(k)ról beszélek, akiknek látom, hogy tetszem, mert ezt azért az ember le tudja szűrni, még sem tesz(nek) semmit. És velem mindig ez van..tetszem srácoknak, de semmiből nem lesz semmi, és nem a személyiségemmel van baj, mert még az ismerkedésig sem jutunk el. Ez most így talán zavaros...Szóval mondjuk suliban, vagy munkahelyen ugye sok időt tölt együtt 2 ember. Szemezgetések, figyelmességek szoktak lenni, néha pár szó semleges dolgokról, pl. mikor lesz ebéd szünet, milyen óra jön, akármi, és látom, észreveszem, tudom, ha tetszem valakinek, de semmiből nem alakul ki semmi. Minden ennyiben marad...20 éves vagyok (suli mellett dolgozom), de még nem volt barátom, pont ezért, mert mindig, mindig, MINDIG ez van...én csak nézni vagyok jó???? (Átlagosnál talán picit szebbnek mondanám magam, viszont fiatalabbnak tűnök a koromnál, konzervatív, szolid stílus, tehát nem ilyen plázacica vagyok vagy ilyesmi.)

2014. okt. 18. 19:00
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Elnézést, de egyrészt mire leírtam amit akartam a másik 2-ről, elfelejtettem, hogy te mit írtál, másrészt pedig nem is nagyon tudtam, mit reagáljak rá. De szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki nem reagál az összes kommentre.

De ha már így szóvá tetted, nagyon becsülendő, hogy ilyen szépen szoktad leszerelni a nemkívánatos alakokat, én is biztos ezt tenném, ha VALAKI VÉGRE TENNE VALAMIT!:D (Mármint csak akkor utasítanám vissza az illetőt, ha látnám, hogy mondjuk csak AZT akarja, vagy mondjuk nem felel meg az elvárásaimnak, aminek igazából nem nehéz megfelelni, teljesen az alap, szokásos dolgokat várom el egy férfitől, amiket én is biztosítok (igényesség, intelligencia, humor, kedvesség és figyelmesség, na meg ugye elengedhetetlen a kémia, a vonzódás, ami nyilván mindkét félnél meg kell hogy legyen).)

2014. okt. 19. 16:45
 42/51 anonim ***** válasza:

Köszi hogy lánynak néztél:)

Fiú vagyok 17 éves gimis végzős:)

Biosz tanárom meg 30 körüli

Szoval nem képzeltem be hogy nézett,mert aznap szomorú voltam ,és ezt nézhete rajtam

2014. okt. 19. 19:37
 43/51 A kérdező kommentje:

Jaj, ne haragudj, csak valamiért az írásodból úgy tűnt, lány vagy :DD

Amúgy nem is úgy gondoltam, hogy beképzeled a dolgot (bár akkor a te helyzeted egy kicsit más...:D), csak megjegyeztem, hogy nálunk más is szokott lenni. :)

2014. okt. 19. 19:43
 44/51 anonim ***** válasza:
Hmm?mesélsz:)
2014. okt. 19. 19:51
 45/51 A kérdező kommentje:

Én? :D

Mit meséljek? Hogy mik szoktak még lenni vagy hogy most hogy állnak a dolgok?

2014. okt. 19. 20:44
 46/51 anonim ***** válasza:
Hát én kényszeritelek ha nem szeretnél róla beszélni,te szeretnél róla beszélni?
2014. okt. 19. 21:00
 47/51 anonim ***** válasza:
Félre írtam bocsánat:)
2014. okt. 19. 21:01
 48/51 anonim ***** válasza:
Mobilról írok és elég nehéz
2014. okt. 19. 21:02
 49/51 A kérdező kommentje:
Írtam privit :)
2014. okt. 19. 21:49
 50/51 anonim válasza:

Továbbra is #18as #37es

1 aki nem tetsik semennyire, annak a fiúk nem bókolnak.

2 Csinos=szép, de nem tetszik eléggé (nekemm másnal lehet)

3 Szép=szép, és tetszik (nekem, de 5 szépből 4 mindenki szerint szép)

4 Gyönyörű=smink meg ilyenek nélkül is szép (99%, hogy mindenki szerint szép)

Így megy ez a gondolkodásmód. Végsősoron a szép szerintem nem az én, nem a te véleményedtől függ, hanem, hogy 10-ből mennyinek tetszik) Remélem, segítettem :)

2014. okt. 20. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!