Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?
túl nagy falatnak gondolnak. félnek a visszautasítástól.
vagy olyanok mint én. bár az bonyolult :)
A tökéletestől azért nagyon messze állok, viszont facebook-om nincs, talán ez is fura lehet sokaknak, hogy egy mai fiatalnak vajon miért nincs, stb.. Meg az azért elég jó hely az ismerkedésre vagy hogy mondjam..viszont én jobban szeretem a személyesebb dolgokat, szemtől szemben állni azzal, akivel beszélek, szeretem figyelni a beszélőpartnerem gesztusait, testbeszédét, megfigyelni miként áll ellentétben vagy összhangban a testbeszéd és a mondandó, szeretek a másik szemébe nézni, szertetem a mély, igazán tartalmas, órákon át eltartó eszmecseréket, a facebook pedig tökéletes hely arra, hogy ezeket a dolgokat megölje, elvegye a beszélgetés varázsát. Ezt most azért írom, mert írta valaki, hogy szemkontaktus legyen, és mivel ilyen megfigyelő és elemző típus vagyok és általában jó emberismerő, ez megszokott lenni.
Viszont lehet hogy esélyektől fosztom meg magam azáltal, hogy nem vagyok fent a legnépszerűbb közösségi oldalon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!