Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet azt tudni hogy...

Honnan lehet azt tudni hogy tetszem egy pasinak? És ha tetszem miért nem hív randira?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon mosolyog rám. De tényleg nagyon-nagyon. Kedves, múltkor összefutottunk véletlenül és láttam rajta hogy mennyire örül hogy találkoztunk. Tényleg őszinte örömöt láttam rajta. Mindig mélyen a szemembe néz, zavarban is van kicsit mikor beszélgetünk. De mégsem hív randira, pedig ezekből úgy érzem kedvel pl.

Miért nem hív el randira?

2013. dec. 25. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el te, bakker.
2013. dec. 25. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy szégyenlős
2013. dec. 25. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
2%

mert olyan csúnya vagy, hogy kedves veled,mert azt gondolja senki nemállna veled szóba... inkább becsüld meg, hogy szóba áll veled és ne légy mohó..

ui.: vegyél macskát

2013. dec. 25. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert olyan mint én, nem mer kezdeményezni. Legszívesebben veled lenne minden nap, csak nem mer elhívni, mert vagy fél a visszautasítástól, vagy attól fél, h nemet mondasz, és utána oda az illúzió, ami addig volt.

Ilyenkor légy kezdeményező, és hívd el te. Egy nő is kezdeményezhet, nem kell megvárni a sült galambot.

2013. dec. 25. 22:53
 5/6 anonim válasza:

A 3. válaszoló egy bunkó állat! Gratulálunk ,h megmutattad milyen intelligens ember vagy ;)

A kérdezőnek beszélgess vele és hívd el te valahova ha fontos nkd, sokat nem veszíthetsz!

2013. dec. 25. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szóval a telefonszámodat nem kérte és nem mondta, hogy gyere el velem ide vagy oda...

Vagy szégyenlős, vagy nem akar elhívni, vagy nem tartja helyénvalónak/időszerűnek. Jellemzően az első szokott lenni.

De elmondom neked, hogy van egy lány, akivel egy csoportba járunk táncolni. Tényleg szép, kedves lányról van szó. Tetszett, elkértem a számát, sőt a tánc után randira is invitáltam. Akkor visszautasította, és nekem az volt a benyomásom, hogy olyannak vesz, mint bármely másik pasit. Innentől kezdve inkább nem foglalkoztam vele. A bulin is csak egyszer felkértem, mert pont ott volt, de már semmit nem akarok tőle. Ezt azért írtam le, hogy vannak extrém esetek is, sosem lehet tudni, van e valami a háttérben vagy csak félénk...

23F

2013. dec. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!