Honnan lehet azt tudni hogy tetszem egy pasinak? És ha tetszem miért nem hív randira?
Mindig nagyon mosolyog rám. De tényleg nagyon-nagyon. Kedves, múltkor összefutottunk véletlenül és láttam rajta hogy mennyire örül hogy találkoztunk. Tényleg őszinte örömöt láttam rajta. Mindig mélyen a szemembe néz, zavarban is van kicsit mikor beszélgetünk. De mégsem hív randira, pedig ezekből úgy érzem kedvel pl.
Miért nem hív el randira?
mert olyan csúnya vagy, hogy kedves veled,mert azt gondolja senki nemállna veled szóba... inkább becsüld meg, hogy szóba áll veled és ne légy mohó..
ui.: vegyél macskát
Mert olyan mint én, nem mer kezdeményezni. Legszívesebben veled lenne minden nap, csak nem mer elhívni, mert vagy fél a visszautasítástól, vagy attól fél, h nemet mondasz, és utána oda az illúzió, ami addig volt.
Ilyenkor légy kezdeményező, és hívd el te. Egy nő is kezdeményezhet, nem kell megvárni a sült galambot.
A 3. válaszoló egy bunkó állat! Gratulálunk ,h megmutattad milyen intelligens ember vagy ;)
A kérdezőnek beszélgess vele és hívd el te valahova ha fontos nkd, sokat nem veszíthetsz!
Szóval a telefonszámodat nem kérte és nem mondta, hogy gyere el velem ide vagy oda...
Vagy szégyenlős, vagy nem akar elhívni, vagy nem tartja helyénvalónak/időszerűnek. Jellemzően az első szokott lenni.
De elmondom neked, hogy van egy lány, akivel egy csoportba járunk táncolni. Tényleg szép, kedves lányról van szó. Tetszett, elkértem a számát, sőt a tánc után randira is invitáltam. Akkor visszautasította, és nekem az volt a benyomásom, hogy olyannak vesz, mint bármely másik pasit. Innentől kezdve inkább nem foglalkoztam vele. A bulin is csak egyszer felkértem, mert pont ott volt, de már semmit nem akarok tőle. Ezt azért írtam le, hogy vannak extrém esetek is, sosem lehet tudni, van e valami a háttérben vagy csak félénk...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!