Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tetszem neki?

Nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit megismertem egy buliban.Kicsit ittas állapotban voltam, ami ritkán fordul velem elő. Azt hittem, tök idiótán viselkedtem stb. Erre másnap elkezdtünk fb-n beszélgetni. Nagyon jól elvoltunk szerintem.Bár a személyes beszélgetések híve vagyok. Már kb. 4 napja nem beszéltünk. Én nem akartam kezdeményezni, mert szerintem az nyomulós. Örültem volna, ha ír v. elkéri a számomat stb...Mert nagyon szimpatikus.De ezek szerint csak kedves és illedelmes és nem jöttem be neki, ennyi. Csak az a baj, hogy én ilyenkor úgy beleélem magamat a dolgokban, meg elolvadok ha vki kedves velem...szeretet hiányom van. Szerintetek?
2013. dec. 23. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem akartam kezdeményezni, mert szerintem az nyomulós."

Akkor ugyanez a férfi szemszögéből:

"Hmm... sosem keres engem, mindig én írok neki először. Biztos, nem érdeklem, nem jövök be neki. Miért is foglalkozzak vele tovább? Keresek valakit, akinek tetszem."

2013. dec. 23. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél a pont. Ha szimpatikus, akkor miért nem írsz neki legalább egyszer?

Ezt alkalmazom én is tesztnek: ha nem keres akkor nem is érdeklem. Majd keresek valaki olyat, aki ír először, felhív stb. Tehát megérdemli tőlem ezeket a dolgokat, mert viszonozza.

2013. dec. 23. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ja, azt elfelejtettem közölni, hogy másnap én írtam rá...És úgy alakult ki a hosszas beszélgetés. Aztán elbúcsúztunk. És azóta van ez. Végülis akkor én kezdeményeztem. Nem? :D
2013. dec. 23. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg ezért.

Mi a f_szért kell ennyire szabályosnak lenni? Jó, hogy nem már azt mondod, hogy "ma én főztem, holnap te fogsz". Miért nem lehet azt csinálni, hogyha egyszerűen hiányzik neked, akkor ráírsz? Lehet, annyi dolga van, hogy semmi szabad ideje nincs, de ettől még nagy örömet okoznál vele. De nem, ehelyett a női fuck logics beindul, és "hiányzik nekem, de nem keresem... biztosan azért nem ír, mert nem tetszem neki... a számomat se kérte el [mellesleg miért kérné el, ha ingyen is tudtok beszélgetni???]". Ennyi a véleményem.

2013. dec. 23. 22:49
 5/5 anonim válasza:
minden válaszolónak igaza van! Ne légy már olyan régimódi, ez a világ már arról szól, ha mersz, akkor nyersz. Ha nem keresed, utána úgyis megbánod nem? mert felteszed magadnak a kérdéseket, hogy jaj miért nem kerestem, hogy tudjunk beszélni. Vannak pasik, akik akkor a legszégyenlősebbek, mikor valaki igazán tetszik nekik. Ja, és ha ő nem kérte el a számod, hát gyerünk, kérd el te az övét! Légy kemény csaj!
2014. jan. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!