Nem tetszem neki?
"Én nem akartam kezdeményezni, mert szerintem az nyomulós."
Akkor ugyanez a férfi szemszögéből:
"Hmm... sosem keres engem, mindig én írok neki először. Biztos, nem érdeklem, nem jövök be neki. Miért is foglalkozzak vele tovább? Keresek valakit, akinek tetszem."
Elsőnél a pont. Ha szimpatikus, akkor miért nem írsz neki legalább egyszer?
Ezt alkalmazom én is tesztnek: ha nem keres akkor nem is érdeklem. Majd keresek valaki olyat, aki ír először, felhív stb. Tehát megérdemli tőlem ezeket a dolgokat, mert viszonozza.
Ne haragudj meg ezért.
Mi a f_szért kell ennyire szabályosnak lenni? Jó, hogy nem már azt mondod, hogy "ma én főztem, holnap te fogsz". Miért nem lehet azt csinálni, hogyha egyszerűen hiányzik neked, akkor ráírsz? Lehet, annyi dolga van, hogy semmi szabad ideje nincs, de ettől még nagy örömet okoznál vele. De nem, ehelyett a női fuck logics beindul, és "hiányzik nekem, de nem keresem... biztosan azért nem ír, mert nem tetszem neki... a számomat se kérte el [mellesleg miért kérné el, ha ingyen is tudtok beszélgetni???]". Ennyi a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!