Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem vagy nem tetszem?

Tetszem vagy nem tetszem?

Figyelt kérdés
Alapból eszembe nem jutna, hogy kitegyek ide egy ilyen kérdést, de most már nagyon kíváncsi vagyok. Értelem szerűen facebook-ra nem akartam kiírni, ezért ide. A következő történt velem, már többször, mióta új iskolát szeptemberbe: Az ég világon semmit nem csinálok, mikor folyosón vagyok csak csöndben nézelődök ide oda vagy sétálgatok. Aztán jönnek el mellettem a lányok és nem egy, nem kettő volt aki mosolygott, vagy nevetett, vagy duruzsolt valamit barátnőinek hogy ne halljam. Volt aki vissza is nézett rám, meg olyan is van aki mindig köszön de esküszöm nem ismerem. Kezdem nagyon kellemetlenül érezni magam, már ki se megyek inkább termünkből. Elején nem vettem fel a dolgot, de most már kezdem furcsállni, mert régen soha nem tapasztaltam ezeket. Szerintetek azért néznek rám így mert bejövök és okés vagyok, vagy azért mert nagyon nem tetszem és gúnyolódnak... 20 éves vagyok, nincs párom, 165 magas, 63 kiló, sportos, barna haj, zöldesszürkéskékes szem, borosta. Szívesen teszek fel képeket is, de csak nőnemű kérésére. Ugyanis ő véleményük számít...
2013. dec. 19. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányok viselkedésének leírása alapján tetszel nekik.

Engem kíváncsivá tettél, kérlek mutass képet! :-)

2013. dec. 19. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
És a valóság hogy egy kocka vagy.
2013. dec. 19. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

szia küldesz nekem képet?:)

egyébként ez alapján szerintem bejösz nekik, bár sokszor én is attól tartok,hogy azért viselkednek így mert hülyén nézek ki:D

2013. dec. 19. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
A "kocka" kifejezést olyanokra mondják, aki sokat számítógépezik és jobban érzi magát ott, mint a való életben? Fogalmam nincsen mire értetted, öö... nem tudom ki vagy. Mindegy is. De én a valóságban élek! Mégis hol kellett volna megkérdezzem ezt? Haveroktól, hát vagy kinevet vagy nem veszi komolyan. Én se venném ha cimborám kérdezné. Nem nekem kell hogy tetszen, és lányoknak mért kéne ugyanolyan véleménnyel lenni?! Meg nem mehetek oda minden lányhoz azzal a szöveggel: "szia, tetszem?" És még ha nagyon rugalmas, akkor is előfordul, mondjuk van párja és direkt nem őszinte, vagy megijed és elszalad. Vagy azt hiszei akarok tőle valamit, pedig csak rutinkérdés. Na értesz már Anononimusz???
2013. dec. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!