Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki ha látom rajta...

Tetszem neki ha látom rajta hogy örül nekem, mikor találkozunk?

Figyelt kérdés

Annyira nem ismerjük egymást, csak nála szoktam vásárolni abban a boltban ahol ő dolgozik. Mindig mosolyog, nagyon kedves velem. De már kb 1,5 hónapja nem találkoztunk. Én is boltban dolgozom de egy másik helyen. Erre ma bejött hozzám vásárolni. Széles mosoly, láttam rajta hogy meglepődött de én is. Hebegtunk-habogtunk, vigyorgások, mondtam hogy micsoda meglepetés, ő kb szóhoz sem jutott, és elmondta kétszer is hogy "nagyon örültem neked hogy találkoztunk".

Lehet hogy tetszem neki?

2013. dec. 17. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem látunk a fejébe. Lehet, hogy igen.
2013. dec. 17. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
*facepalm* szerinted nincs olyan hogy valaki valamit szó szerint ért? és mi van akkor ha bejössz neki? lehet hogy bejössz neki de nem akar veled összejönni, a kettő nem uganaz
2013. dec. 17. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Minimum szimpatikusnak tart. Biztos tetszel is neki.
2013. dec. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!