Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tetszem a lányoknak?

Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés
Mindig kedves vagyok, jól eltudunk beszélgetni, nem vagyok bunkó és nem is akarok az lenni.. De semmit se tudok náluk elérni kedveskedéssel, de ha bunkó lennék, akkor meg az lenne a baj.. Nem vagyok nyomulós típus se. Nem vagyok se ronda, most fogytam 20 kilót így még azt se lehet mondani, hogy rossz az alakom.. Valami tipp? :/ 17/F
2013. dec. 13. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mert a szemükben csak egy kisfiú maradsz a viselkedésed miatt.Nem érts félre.Én pasiként írom neked.

Ezt akarják,de ha megkapják akkor nem kell nekik.

2013. dec. 13. 19:50
 2/11 A kérdező kommentje:
De ez annyira hülyeség szerintem.. :/ Mindennel lehet bajuk igazából akkor, pedig kb., most nem önteltségből mondom, de én olyan típus vagyok akire vágyhatnak , mert megadnék mindent amit lehet, de mégis bunkókra mennek
2013. dec. 13. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Te is fiatal vagy, a 16 éves lányok a 20-as pasikra buknak 13-14 évesek pedig még nem szoktak annyira pasizni persze ki tudja.
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Ne bókolgass, ne légy kedves velük, mert azt nem szeretik. Keverj le egy-két pofont, alázd meg őket és ugyan el nem szakadnak tőled.:D
 5/11 A kérdező kommentje:
haha a 4-en nagyon nevetek:DD az is egy megoldás végül is, de szerintem utána le is csuknának :DD
2013. dec. 13. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát ez is olyan kérdés, hogy ha ismernélek, akkor tudnák nyilatkozni valami értelmeset hogy mi lehet a probléma veled vagy hogy van e. Lehet, hogy egyszerűen nem jó emberekkel találkoztál.
2013. dec. 13. 20:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is mondják, hogy majd biztos eljön majd a nagy Ő, de kicsit rossz látni, hogy már mindenki megtalálta a baráti körömben és mostanság elég rosszul jönnek női ügyekben a dolgok és megvisel, habár tudom hogy másoknak nagyobb gondjai vannak, de elég rosszul érint
2013. dec. 13. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
a kedvesség egy dolog, de ebből még nem jön le semmi, kicsit aktívabbnak kell lenni, éreztetni, hogy mint nő kívánod őt és nem mint barátot. Legyél néha vicces, okos és magabiztos. Ha jól érzi magát veled az már jó, de ha nem tudja, hogy akarsz valamit akkor nem is lesz semmi. Ha tudja, és úgy mond nemet az megint más, akkor ez van. Addig kell keresni amíg valaki az után se utasít vissza, hogy egyértelműen kimutattad neki mit akarsz.
2013. dec. 13. 20:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig történik valami.. Ott tartottunk egy lánnyal, hogy akkor járni fogunk és azt hitte rá mondok valamit amit épp, hogy nem neki szántam, hanem egy másik embernek ... És ezt nem tudtam és nem értettem miért hord el minden rossznak.. És késő volt megbeszélni, pedig ez egy félreértés volt ... És pont velem történik az ilyen..
2013. dec. 13. 21:10
 10/11 anonim válasza:
Privátba küldj képet magadról
2013. dec. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!