Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tetszem a lányoknak?

Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés
Mindig kedves vagyok, jól eltudunk beszélgetni, nem vagyok bunkó és nem is akarok az lenni.. De semmit se tudok náluk elérni kedveskedéssel, de ha bunkó lennék, akkor meg az lenne a baj.. Nem vagyok nyomulós típus se. Nem vagyok se ronda, most fogytam 20 kilót így még azt se lehet mondani, hogy rossz az alakom.. Valami tipp? :/ 17/F
2013. dec. 13. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valószínű, ahogy akkor a rossz embereket keresed... pl. egy olyan lány mellett nap mint nap elmész simán (még akár ismerősi körödön belül) aki ugyanúgy bármit megtenne érted...

Sajnos, általában ez a "nem az szeret, akit te szeretnél" azt meg aki szeretne, nem veszed észre, vagy nem akarod észre venni, hiszen a mondás rá is igaz... :/ 18/l

2013. dec. 14. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!