Miért van az, hogy facebookon csak a csúnya lányoknak tetszem, míg a való életen inkább a szépek szemeznek, néznek meg?
Figyelt kérdés
Valaki mondja már meg, hogy régebben miért tetszettem szép, cuki, aranyos lányoknak is, most meg miért nem vesznek észre, talán nem kellett volna felnőnöm, jobb lenne újra középsuliban lenni, hiányzik az, hgoy egy cuki lány hátraforudlon utánam vagy nevetgéljen, mosolyogjon, megkérdezze van-e barátnőm az osztálytárs csaj, ilyesmi jelek. Most meg mit kapok? Ráírok egy csajra facebookon vagyis többre és vagy válaszra sem méltat, pedig látta vagy beírja, hogy ronda agy kopjál le. Esetleg benyögi hogy nem akar ismerkedni. MÁr semmi önbizalmam emiatt, totál leépültem, pár éve még olyan jól éreztem magama bőrömben, láttam, ohgy tök aranyos, ennivaló kiscsajoknak is bejöttem, most meg semmi, csak igéyntelen, kövér csajok, akik amúgy is messze élnek, szóval, még jó indullattal sem lenne semmi köztünk. :(2013. jún. 20. 13:23
1/2 anonim válasza:
:O
Még egy ember aki az fb szerint él :O
2/2 anonim válasza:
Azzal foglalkozz, ami a való életben van. Azt írtad a szépek szemeznek veled, hát ennek örülj, ne a facebook chat miatt bánkódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!