Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindig csak az olyan...

Miért mindig csak az olyan lányoknak tetszem akik nekem nem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
hát haver ezt ha megválaszolja valaki....ez az univerzum törvénye
2013. szept. 29. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert jobb nőt akarsz, mint ami hozzád illene.
2013. szept. 29. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem is ez a bajom... :| Én csinos lányoknak is tetszem ugyan, de azok szinte mindig dilisek. (akikről tudom legalábbis)

:\ A rendes lányok meg észre sem vesznek. :(

Story of my life...

2013. szept. 29. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

na nyugizzatok le, inkább örülnétek, hogy mindig kaptok vállalható külsejü lányt, legalább dugásra.

gondold el, ha nem lennél joképü akkor szexre csak az ocsmány nök adnák magukat, azok is ritkán és szököévente lenne barátnőd, az is max igy az elviselhetöségi határ feletti lenne kicsivel.

2013. szept. 29. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es: ez hidegen hagy. Kaphatnék olyan lányt aki szép is és könnyűvérű is, épp csak nekem nem kell ilyen. Irritálónak és visszataszítónak találom az ilyet.
2013. szept. 29. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:

hm...sztem 2-3 év önkéntelen cölibátus neked is letörné a válogatósdidat... :|

de hát aki böségbe él, az nem tudja milyen az, hogy a kutyának nem kelleni.

2013. szept. 29. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vallásos vagyok és azért nem állok össze egy akármilyen nővel. :) Szóval válogatós vagyok. Lehet akármilyen bomba nő, akkor is nemet kap, ha egy könnyűvérű 'hadnemondjammi.
2013. szept. 29. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
a vallásosságtól független az, hogy mennyire nézel ki jól. Mert ugye az határozza meg a lehetöségeidet.
2013. szept. 29. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Háááááááát nem tudom. Az az igazság, hogy egy éve én még ~150kg voltam. Aztán elkezdtem mozogni és leadtam ~40kg -ot. Ahhoz képest ahogy kinéztem, egész emberi külsőm lett. (noha lóg a bőröm) És elkezdtem kicsit jobban adni magamra: normálisan megfésülködöm, nem úgy öltözködöm már mint egy tini (22 éves vagyok) és talán valahogy magabiztosabb is lettem külsőre, talán kicsit hidegnek is tűnhetek messziről. DE! Amióta minden nap elkezdtem az elfoglaltságom miatt pestre járni, észrevettem, hogy meg-megnéznek a nők! Néha a nálam idősebbek is, néha a fiatalabbak. Nem minden nő persze, de azért észreveszem az ilyet. Nem is tudom hogy kezelni igazából, mert én kövéren nőttem fel és elkerültek a lányok igazából.
2013. szept. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!