Ha tetszem egy pasinak, de mégsem lép, az miért van?
Utolsó, tömören, de ütősen, lényegre törően fogalmaztál, kicsit szíven ütött, ahogy elolvastam...de nagyon tetszik ez a megfogalmazás.
De nem nagyon tudom, hogy hogyan kéne ezt megtennem, azt hittem, már zöld az a lámpa..
A 27 éves pali lehet túl fiatalnak tart, ezért nem akar lépni feléd, viszont, hogyha tényleg az van, amiket leírtál (magadról), akkor én a helyében biztos lépnék.
Az érettebb (25-30as) férfiak már elég komolyak ahhoz, hogy ne a plázacicák és a hasonló kategóriák között keresgéljenek, és csak AZÉRT közeledjenek egy lányhoz, viszont a ti esetetekben már más a szitu, normális lány vagy, ő meg egy komolyabb ember, akkor hajrá..
De ha nem jön össze, írj rám :D 21F :D
A hozzám közel állók nyilván tudják, de mivel férfiak társaságában kicsit tartózkodó vagyok, talán ők azt hiszik, nem akarok.
Nem igazán tudom jól kimutatni az érzelmeimet, ez a gyerekkoromra vezethető vissza, próbálok nyitott lenni és jeleket küldeni annak, aki tetszik, de azt hiszem, rosszul csinálom :D
Utolsó, én nem tudom, hogy így van-e, kicsit önbizalom hiányos vagyok, de pontosan azért, mert nem volt még férfi, aki éreztette volna velem, hogy értékes nő vagyok. Azt írtam le, amit a környezetem szokott hangoztatni..aztán hogy abból mi igaz, még én magam sem tudom :)
Viszont ez a pasi nem tudja, hogy ilyen vagyok, mert nem ismerjük egymást, csak párszor beszéltünk, és akkor is munkaügyben, tehát a személyiségemből nem sok minden ment át neki. És pont ez a probléma, hogy nem tudok senkivel eljutni arra a szintre, hogy megismerjenek, így esélyem sincs. És nem értem, hogy ha tetszem valakinek, miért nem akar megismerni.
Bár igen, vele tényleg az lehet a gond, hogy túl fiatalnak, esetleg gyerekesnek tart. Mert általában ha rám néznek, nem akarják elhinni, hogy már rég nagykorú vagyok...a felszínen talán tényleg gyermetegnek tűnök, néha viselkedésben is, de aki ismer, azt mondja, érett gondolkodású vagyok.
Az, hogy mit gondolnak a téged ismerők majdnem mind1, hiszen ismerkedni akarsz, nem vmelyik barátoddal összejönni.
A huszonéves lányokat két csoportba lehet osztani, az egyik pasit akar, a másiknak meg már van. Ha nem találod meg a módját, hogy az első csoportba tartozónak gondoljanak a másodikba raknak, főleg, ha tényleg jól nézel ki.
A 27 éves álompasiddal flörtöltök legalább? Kiderítetted már, hogy van-e barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!