Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ilyen miatt miért...

EffyStonem96 kérdése:

Fiúk! Ilyen miatt miért utasítotok vissza egy lányt?

Figyelt kérdés

Már régi sztori, a srác nem érdekel, csak kíváncsiságból kérdezem. Ismerkedtünk, és az illetőnek elárultam, hogy még nem smároltam lánnyal, de érdekelne, és lehet, tovább is mennék, de mindenesetre a csókolózást mindeképp ki szeretném próbálni lánnyal.

Erre azt mondta, hogy akkor ez így ennyi, és nem akar tőlem semmit.

Nekem ez azért volt csak fura, mert állítólag szinte minden pasinak ez tetszene...

2014. szept. 12. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem pasiként sosem jutott ez még eszembe, és egyáltalán nem gondolom, hogy kimaradnék bármiből is.

Lehet, hogy nem vagy lezbosz, de a "bi"-t sem szeretjük.

2014. szept. 12. 13:49
 12/13 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Talán az ugrott be neki is,hogy "Velem akara lenni,de közben más emberrel smárolna?".

Megérthető.

2014. szept. 12. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, ha a barátnőm csajokkal csókolózna, vagy ha ki akarná próbálni. Itt vagyok, csókolózzon velem, és ne meleg módon más lányokkal. Undorító.
2014. szept. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!