Lányok, mikor utasítotok vissza azzal egy titeket leszólító srácot, hogy van barátotok?
Figyelt kérdés
Nyilván akkor, amikor tényleg van, de ha jól sejtem, azt is így fejezitek ki, amikor szimplán nem jön be a srác.2014. márc. 8. 11:15
1/9 anonim válasza:
Valaki tényleg ezt csinálja, igazából làtnod kéne, hogy mikor hazudik és mikor nem.
2/9 anonim válasza:
Pontosan, akkor, amikor nem jön be.
3/9 anonim válasza:
Igen, mert ez után nem tud visszakérdezni a srác, hogy de miért. De van, hogy azt mondom, hogy leszbikus vagyok, azt is szemrebbenés nélkül elhiszik. Bár volt, aki arra is megkérdezte, hogy "De miért?"
4/9 anonim válasza:
Akkor ha nem jön be (vagy tényleg van barát)
5/9 anonim válasza:
1. ha tényleg van
2. ha látszik, hogy amúgy lehetetlen lenne neki megmagyarázni hogy nem
3. ha úgy veszem észre, hogy törékeny lélek, és nem akarom megbántani azzal, hogy nem az esetem
Azt hiszem minden más esetben őszinte lennék.
6/9 anonim válasza:
Igen, ha pl nagyon nem szimpatikus, de udvarias volt es nem akarom bunkon elkuldeni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ez elég egyértelműnek tűnik. Ha én szólítanálak le titeket, nyugodtan megmondhatjátok, hogy nem jövök be. Ugyanis így nem érzékelem az arányokat, hogy ki az, aki tényleg csak azért utasítana vissza, mert van barátja. :D
2014. márc. 8. 11:44
8/9 anonim válasza:
ha nagyon sietek valahova...
nem szeretek ugy ismerkedni h leszólitanak.
9/9 anonim válasza:
Mindig. Én se szeretem, ha leszólítanak. Mondjuk barátom is van, szóval igaz a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!