Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lehet olyan, hogy egy fiút azért utasítotok vissza, mert vmilyen szinten visszataszít, hogy nyíltan szerelmes belétek és így már nem kihívás megszerezni?
Nem vagyok lány, de engem is utasítottak vissza emiatt, mert nagyon látszott rajtam. Ne legyél olyan könnyen elérhető és sokkal érdekesebb leszel.
Az ilyentől meg is lehet ám ijedni, fordított helyzetben is voltam, én megijedtem tőle. Akkor megtanultam, hogy eddig rosszul csináltam a dolgokat. f
Inkább olyan volt, hogy bennem még nem alakult ki semmi a barátságon kívül, nem is vonzódtam az illetőhöz, ő pedig tényleg szerelmesen viselkedett velem. Akkor valahogy már nem is akartam többet vele találkozni, féltem, hogy nem tudok beleszeretni és úgy fogja érezni, hitegettem.
Viszont ha valakihez vonzódtam, akkor kifejezetten jól esett, ha nyíltan kimutatta irántam a vonzalmát, ilyenkor nagyon büszke voltam, hogy jé, bejövök ennek az irtó jó pasinak és még csak nem is titkolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!