Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért utasítotok el engem folyton? Ezért udvaroljak?
namár bocsesz de muszáj belekrédeznem... ha valaki elutasít valakit az miért rögtön kuurva??? nem lehet hogy a pasi a s*ggfej?:D
"ha megb*szlak rib*nc vagy ha nem engeded akkor büdös k*rva"
miért pont svédországba?
amúgy rosszul fogod meg a dolgot: ne udvarolj! legalábbis ne olyanoknak, mint akiknek eddig udvaroltál.
engem is kosaraztak már ki sokszor, és tudod mit mondtam? azt, hogy b.romi rosszul választottam, ez az én hibám...legközelebb nem olyan lányt kell kinéznem magamnak, ennyi az egész
21.33
Az északi nők sokkal normálisabbak, közel sem olyan beképzeltek, mint a magyarok. Sok esetben pedig akár kezdeményeznek is.
annyira elutasítátok az önképzést...
ez a "rossz nőt választottam" meg sok a k*rva", annyira hajaz a kövér nők által közkedvelt " jó a nagy husi comb" meg "van mit fogni, ez szexi' és "legalább puha" mondatokkal. elmismásoljátok a problémákat.
nem az al ényeg hogy azokkal a lányokkal összejöjjön akikkel eddig nem tudott. lehet, hogy tényleg nem érdemlik meg azok a lányok hogy ilyen fiújuk legyen. de ha így álltok hozzá azzal saját fejlődéseteket gátoljátok.
ha egy nő visszautasít akkor nem lek*rvázni kell, még ha az is. hanem elmenni kocogni, stílusgyakorlatot tartani, ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!