Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért utasítotok el engem folyton? Ezért udvaroljak?
ma 21:40
én írtam a "rossz nőt választottam" szöveget, neked egyáltalán nem jött le amit írtam. Kb. ugyanazt fejeztem ki mint te, hogy nem a másikban kell keresni a hibát. Olvasd újra még egyszer a szöveget, mielőtt nekiállsz okoskodni. Ja, és értelmezd is, ne csak a betűket nézd egymás mellett.
Mellesleg, mindenre lehet valami "okosat" mondani...Ha magamat hibáztatom, akkor önbizalomhiányos vagyok, ha a másikat hibáztatom, akkor bunkó vagyok....bla bla...Érted? Mindenre tudok mondani valami offolást. És szerinted ez közelebb visz a megoldáshoz? Ja bocs, tudom, el kell menni kocogni....
Egy másik válaszolóra reagálva: nem hiszem, hogy csak az északi nők értelmesek. Ez nem országtól, inkább felfogástól függ. Azokban a társadalmakban, ahol erős a fogyasztói kultúra és a kozmopolitizmus, törvényszerű a degeneráció, és a h.lye nők tömegei. Ahol ez nincs így, vagy ha így is van, de léteznek a hagyományos életformák és azokat tisztelik is, ott nincs így. Ázsia egyes országai ugyanúgy jó példák lehetnének erre.
ma 21:45
Ez a válasz mellesleg nem engem érint, de olyan stílus alatti, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
Ha annyira értelmesnek és okosnak, na meg tökéletesnek tartod magad, akkor az írásod színvonalában próbálj feljebb lépni a putris-cigány stílusnál.
ma 21:51
ad1: nem a te válaszodra írtam konkrétan, de szokott ez is egy indok lenni.
ad2: úgy nekem estél mintha legalábbis bántottalak volna. pedig a kommentedet jól értelmeztem. te hibáztál, mert egy olyan lányhoz mentél oda aki nem volt megfelelő. tehát, a lány sem volt megfelelő. olyan pedig nincs. minden férfi meg tud szerezni minden nőt ha elég jól csinálja, független attól hogy mennyire volt szerencsétlen, mennyire rib*nc a nő. mert te sem értetted meg amit én modntam. nem az volt a lényeg hogy induljatok kocogni, távolról sem.
a lényeg annyi, hogy nem feladni kell, nem másokad vagy a világot hibáztatni, nem magadat szerencsétlennek kikiáltani, mert egyik sem igaz. egyszerűen tenni kell. ez a mentalitás pedig meggátol a cselekvésben. lehet hogy ez éppen nem rád vonatkozik, csak hogy értsd mit akartam mondani... ha úgy érzed a világ az igazságtalan, és a nők a rosszak amiért visszautasítanak nem fogsz tudni kiszabadulni saját béklyóidból. lehet hogy így van, és lehet hogy éppen egy büdös rib*nccal hozott össze a sors és csak a pénz érdekelte volna, vagy a szex felsőtest de az neked épp nincs - ami nem baj - de ha csak azt látod meg, hogy a nő a rossz, akkor nem fogsz fejlődni. ha viszont erős az önkritikád, annyit fogsz észrevenni, hogy hoppá, lehet azért mert plöttyedt a testem > irány a kondi, és ím, máris tettél valamit a saját érdekedben. csak azért írtam külső tulajdonságot mert könnyebb szemléltetni. persze belsőre is ugyanúgy igaz.
a léyneg hogy lehet hogy az adott nő tényleg rossz, és a világ tényleg igazságtalan, és a nő nem érdemel meg téged mert nem ismert meg elég mélyen hogy lássa az értékeid, de ha így állsz hozzá annak az az eredménye hogy elhagyod magad.
szerintem meg kell próbálni mindenből kihozni azt, ami fejleszti az embert.
és itt nem hibáztatásról van szó. ebben senki nem hibás, a nőnek megvan a joga válogatni, neked meg megvan a jogod olyannak lenni amilyen vagy. de az emberek mindig minden esetben csiszolatlanok, és épp az ilyen alkalmak azok, amik által csiszolódhatnak. ha rájössz miért nem kellettél egy adott lánynak (vagy ha nem is tudod, hogy pont neki miért nem, de észlelsz valami hibát magadon) már kijavítod, és már egyel kevesebb.
mindenesetre neharagudj, nem okoskodásnak vagy kioktatásnak szántam. ez az én filozófiám, én így élek, és még mellesleg vagyok is olyan bunkó hogy mindnekinek a képébevágjam:) csupán jó szándékkal, mert szerintem tényleg így tudunk javítani saját magunkon.
Jajj, de megsértődött valaki! Elég gyengécske idegzeted lehet, ha ez neked már alpári. Az eggyel előbbi hszeddel meg bizonyítottad, hogy hülye vagy. (Aszondja: "nem hinném, hogy CSAK az északi nők értelmesek", nade SENKI nem mondott ilyet, hogy CSAK! Az írója egyetlenegy tulajdonságot közölt az északi nénikről, párhuzamba hozva a magyarral, oszt annyi. Semmiféle kizárólagosságról nem ejtett szót, te viszont, a mai divatos gondolkodási(?) sémát követve rögvest végletesítetted, ezzel kifejezve, hogy tulajdonképpen nem is értetted, mi lett oda leírva. De azért pofázol, mert okosnak hiszed magad. Pont ugyanúgy mint a mai "politikailag korrekt" jogászbanda.) Szóval ajánlom, hogy ne ugass addig, amíg nem vagy képes egyetlen mondatot értelmezni. A bonyolultabb stílusjegyekről már nem is beszélve...
Amúgy bocsika, csak már felettébb krváraidegesít ez a sok önsajnáltató tehetetlen balfac, akik egész álló nap itt sírnak. Tudom, ne nézzem. De attól mi lesz jobb? A probléma ott marad a szőnyeg alatt. (Ugyancsak mai divatos hozzáállás.)
Volt amikor én is hozzád hasonlóan éreztem.
Férfiként tapasztalatból mondom, majdnem biztosan benned lehet a nagyobb hiba sem mint a nőkben. Persze, talán ők sem tökéletesek de ez téged nem mentesít.
Bizonyos vagyok benne lehet társat találni itt is.
S tudod, én nagyon sokat éltem kűlföldi országokban. Ennek ellenére a túrórudin kívül mindig a magyar nőket hiányoltam a leginkább.
24/F
Azért mert a svéd és északi nők emberszámba veszik a pasikat, ott foglalkoznak a férfiak érzéseivel is!
És ott nem csak a pasinak kell fáradoznia egy kapcsolat kialakításán, hanem 50-50%-ban, nincs az, mint itt nálunk, hogy a nők várják a sültgalambot és az a szájukba is repül, de már az sem jó, nem elég jó, nektek magyar nőknek nem lehet megfelelni.
Szamóca te meg engem nem ismersz, én biztosan tudom, hogy nem az én hibám, én mindent megtettem, sok módon próbálkoztam, hiába, ezek után már csak a svédül tanulás maradt úgy érzem.Olyan dolgok történtek velem amit egyszerűen nem hiszek el, hogy ilyen létezik ebben az országban.
Tisztelt Kérdező!
a 21.37-es vagyok. szeretném, ha leírnád, hogy milyen esetek történtek veled. ha itt nem akarod, akkor privátban! Nem árt, ha tudja az ember, mire számíthat!
Be kell vallani, egy pasinak nehezebb dolga van, mint egy nőnek. Mi nők, csak választunk az udvarlók közül. A pasik meg lehet, hogy 10x elutasítást kapnak, de 11.-szer megtalálják a párjukat. Kitartás. Bár szerintem sok kudarcot ki lehetne kerülni, ha az illető tud mérlegelni, vagy venni a jelzéseket egy nő felől.
24/L
Köszönöm, kevés az ilyen tiszta gondolkodású nő, mint te.
A 10 elutasítást egyébként sok srác esetében nyugodtan beszorozhatod egy tizessel, az sajnos reálisabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!