Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok lehetséges, hogy egy fiút azért utasítotok vissza pusztán, mert nagy és fura formájú orra van?
Figyelt kérdés
Csak, mert nekem sajnos elég nagy vastag, krumpli orrom van és még nagyok az orrlyukaim is. Egyébként babaarcom van. De inkább vagyok az aranyos, alacsony, sovány srác féle, mint a férfias arcvonású és külsejű nagy darab típus.2012. júl. 20. 17:20
1/10 anonim válasza:
En fiu vagyok es nekem is ilyen bazi nagy granat orrom van ami korabban zavart de megtanultam nevetni rajta es most mar nem zavar :D Szerintem nem zavarja a lanyokat.Vagy ha zavarna akkor keress egy olyan lanyt akinek szinten nagy orra van :D
3/10 anonim válasza:
Senkit nem az orráért szeretek, se más testrészeiért.
4/10 anonim válasza:
Minden lánynak a külső a legfontosabb (kivéve amelyiknek a pénz). Az orrodat még talán néhányan elnéznék, de azt h aranyos, alacsony és sovány vagy, senki.
5/10 anonim válasza:
Figyelj, ha magamból indulok ki, akkor én egyáltalán nem utasítanék vissza egy fiút sem, csak mert nagy az orra. Sőt, most egy hozzád hasonló "babaarcú"" fiú tetszik (csak magas), és neki is nagy az orra. Nekem úgy tetszik ahogy van, nem változtatnék rajta semmit. Az orrát meg cukinak találom.. Szóval nyugi, a normálisabb lányok nem utasítanak vissza ilyen kis apróság miatt!:)
16/L
6/10 anonim válasza:
Ne törődj mások véleményével érezd magad jól a bőrödben és ne aggódj emiatt, ha már megismert egy lány nem emiatt fog nem szeretni. Csajoknál nem számít annyira a külső mint a pasiknak.
7/10 anonim válasza:
Pont h a csajoknak sokkal jobban számít a külső, sajnos...
8/10 anonim válasza:
Nekem most pontosan egy ilyen srác tetszik. Nem a külseje miatt kedveltem meg, de mióta tetszik, azt is nagyszerűnek látom, pedig vékony, és nem is túl magas. Szerintem az orra (orrod) is aranyos, legalább karakteres arca van.
9/10 anonim válasza:
lány vagyok és ebből szerintem senki nem tudná megmondani.:// küldhetsz képet privátba ha tényleg érdekel egy valódi vélemény.:')
amúgy nekem a sovány magas és kimondottan nem pisze orrú srácok tetszenek és amúgy meg még nőhetsz.;)
10/10 anonim válasza:
Küldj egy képet priviben és kiderül =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!