Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága Hölgyeim, nálatok mennyire számít ha egy srác kicsit csöcsösebb a kelleténél?
Figyelt kérdés
Nem Pamela Andeson-os de kicsit nagyobb a szokásosnál :D2012. júl. 19. 00:23
2/15 anonim válasza:
Koxra gondolsz, vagy olyan sumosabb feelingre?
3/15 anonim válasza:
szóval duci vagy? mert ha nagyok a melleid úgy hogy nem vagy kövér ,az elég fura
L/19
4/15 anonim válasza:
ahogy egy bölcs perui tehenész mondta nekem az 1420-as években "ne egyél olyan pörköltet amiben nem tudod mi van ,mert lehet hogy a kutyád van benne " :O
5/15 anonim válasza:
Izomból van az a csöcs, vagy hájból?!
Mert nagyon nem mindegy! Ha izomcsöcs, akkor kifejezetten tetszik, az nagyon szexi. Ha hájcsöcs akkor csak kabáton keresztül nem zavar. Eléggé lelombozó a látvány, az érzés...még akkor is, ha kicsi az a csöcs.
6/15 A kérdező kommentje:
Van rajtam pár fölös, de így is 180cm/80kg vagyok csak szarul van rajtam elosztva ....
2012. júl. 19. 00:28
8/15 anonim válasza:
Na kb mint ha magamat látnám. 178cm, 75-80 kg között. Nyugi, itt amúgy sem fogod megtalálni az igazit.
Tudod, hányféle nő létezik
1, akinek a pénzed kell
2, akinek jó pasi kell
3, akinek Te kellessz
A harmadikat fogd meg! :P
9/15 anonim válasza:
végy fel néhány sexy női rucit..lehet ugy nagyobb rajongás vesz majd körül.. :D
10/15 A kérdező kommentje:
lehet :P
2012. júl. 19. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!