Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb lányok! Mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok! Mi az a határ, ahol még egy srác kigyúrtsága bejön?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ kinek mi áll jól. Mert pl. Vin Dieselt imádom, de egy normál emberen nem jönne be az a kigyúrtság. Szóval ne legyen nagyon csontos, hanem egy kis izom. Annyi a minimum. A maximum meg a 6 kocka a hasán. Ilyen 8 kockás izompacsirták már nem annyira jönnek be.:D

15/L

2012. júl. 15. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Se fiatal, se lány nem vagyok, de volt dolgom pár lánnyal...

10 éves koromtól sportoltam. Hol ezt, hol azt, de mindig versenyszerűen (és viszonylag eredményesen). Állóképesség sportok, tehát nem a nagy izomtömeg volt a cél, de valamivel meg kellett mozdítanom magamat.

Kb. 25 lehettem, mikor az akkori barátnőm mondta, hogy ennél ne legyek izmosabb, mert neki az már sok lenne. (Nem mintha számított volna a véleménye.)

De ezt az egyet leszámítva minden lánynak "bejött kigyúrtságom".

2012. júl. 15. 10:39
 3/4 anonim válasza:
100%
figyelj, az az igazság, hogy ez egy felületes f*szság, hogy mennyire vagy "kigyúrt". mondom ezt úgy, hogy több év edzésmúltam van, szeretem ezt a sportot, de nem ez a lényeg, ennél jóval fontosabb dolgok is vannak az életben. például most egészségügyi problémák miatt ki kell hagynom az edzésből, és kicsit átértékeltem az egész életet. tehát én úgy vagyok vele, hogy amelyik csajnak csak azért tetszel mert "ki vagy gyúrva" azzal inkább nem kell foglalkozni, max megdugni aztán kész. persze nézz ki jól, legyél izmos, de jusson eszedbe ez "csak egy dolog" az életben alapvetően nem ezért fogsz tetszeni a csajoknak
2012. júl. 15. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
de azért azt is vedd figyelembe, hogy a sportoló lányok elég szépek, és az viszont gázos, ha a csaj izmosabb nálad. nem azt mondom, hogy legyél body builder, de nem baj, ha van egy kis bicepsz, meg jó has :) az mindenkinek bejön
2012. júl. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!