Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy fiúnak kicsit negatív az arca?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy kicsit ilyen gonosz karakternek néz ki. Nincs benne semmi agresszív, ne értsétek félre, egyszerűen szép arc de mégis gonosz az összkép....sötét haj sötét szemek, stb.2012. júl. 5. 10:54
2/8 anonim válasza:
hátőő... ha morcosnak néz ki,akkor nem. Milyen már az,hogy én szinte mindig vigyorgok,ő meg mint akinek totál elege van mindenből. (jártam ilyen sráccal,de sosem tudtam,hogy jól érzi-e magát,olyan kelletlen volt az arckifejezése) Ha viszont sötét haj,sötét szemek,és ennyi az egész,az viszont a gyengém.:D
4/8 anonim válasza:
Csak azért mert sötét minden szép lehet,sőt...:) de én nem arc alapján itélek,de nem külső:)) 15/L
5/8 anonim válasza:
negativ:D:D:D mivan fejjel lefele van a fején az arca? xd
7/8 anonim válasza:
2 nagy minusz jel van a szeme helyett?
Ha búval b@szott fejed van ne csodálkozz, ha eddig nem tetszel senkinek. Néha fogd és vedd elő a legfényesebb protkód és mosolyogj. Van az az idézet hogy ha szomorú vagy senki nem szomorkodik veled, de ha mosolyogsz akkor veled nevetnek majd.
8/8 anonim válasza:
Nekem bejönne, főleg ha -mint írtad- nem agresszív, csak olyan gonosznak tűnik.. És ha titokzatos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!