Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok . Véleményetek szerint egy ilyen srácnak lenne esélye nálatok?
Figyelt kérdés
179 cm, 67 kg, szökésbarna haj, zöld szem, ismerősök szerint udvarias, hamar fel lehetett húzni régebben, de tudom kontrolálni magam, mindenem a foci.
15 f
2012. júl. 11. 22:30
2/14 anonim válasza:
Nálam igen 15F
Köszönöm a figyelmet,SP voltam
3/14 anonim válasza:
Srác Váci vagy? mert akkor találkozz Teodórával..:D:D:D
4/14 A kérdező kommentje:
nagyon messze van Váctól , ahol én lakok.
2012. júl. 11. 22:36
5/14 anonim válasza:
15 vagyok lány szintúgy nagyon könnyen fel lehet idegesíteni..csapolj bele haveeeerrrr.:D:D
6/14 anonim válasza:
bár nekem már nem szól a kérdés:D
de igen lenne esélye.
én is hamar feltudom húzni magam:Dyeaaah*-*:DDD
16/L
7/14 A kérdező kommentje:
utolsó 2-nek: örülök,hogy nem vagyok egyedül :-)
2012. júl. 11. 22:41
8/14 anonim válasza:
Én a zöld szemnél leragadtam..bocsi..:)
Amm persze..miért ne?:D
15/L
9/14 anonim válasza:
hát ennyiből én nem tudom megmondani mert lehet az arcod csúnya vagy akármi ami nem szimpatikus... ide rakj föl egy képet és megmondom [link]
10/14 Raween válasza:
Nálam tuti az ilyen fiúk az eseteim 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!