Fiúk! Ilyen miatt miért utasítotok vissza egy lányt?
Már régi sztori, a srác nem érdekel, csak kíváncsiságból kérdezem. Ismerkedtünk, és az illetőnek elárultam, hogy még nem smároltam lánnyal, de érdekelne, és lehet, tovább is mennék, de mindenesetre a csókolózást mindeképp ki szeretném próbálni lánnyal.
Erre azt mondta, hogy akkor ez így ennyi, és nem akar tőlem semmit.
Nekem ez azért volt csak fura, mert állítólag szinte minden pasinak ez tetszene...
Csak azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt, ki mit gondol, ilyesmi.
És egyszerűen csak azért szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. Ha megkérdezed a lányokat, és őszintén válaszolnak, sokan próbálták már. És ugyanúgy 100% heterok ők is, mint én.
Neki ez nem jön be ennyi. :P
Biztos van sok csaj is akinél pohárbetöltő hatással bírna ha a pasija szeretne smárolni egy másikkal...
Nem maradsz le semmiről, ha nem próbálod ki, viszont ha ennyire kíváncsi vagy, akkor hajrá. :) Én smároltam csajjal, de nem volt jó, sőt egyenesen borzasztó. Persze lehet neked bejönne, de szerintem semmi extra nincs benne.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!