Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ilyen miatt miért...

EffyStonem96 kérdése:

Fiúk! Ilyen miatt miért utasítotok vissza egy lányt?

Figyelt kérdés

Már régi sztori, a srác nem érdekel, csak kíváncsiságból kérdezem. Ismerkedtünk, és az illetőnek elárultam, hogy még nem smároltam lánnyal, de érdekelne, és lehet, tovább is mennék, de mindenesetre a csókolózást mindeképp ki szeretném próbálni lánnyal.

Erre azt mondta, hogy akkor ez így ennyi, és nem akar tőlem semmit.

Nekem ez azért volt csak fura, mert állítólag szinte minden pasinak ez tetszene...

2014. szept. 12. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neki nem. Van ilyen is :)
2014. szept. 12. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Szinte mindnek, de nem mindnek.
2014. szept. 12. 13:12
 3/13 anonim ***** válasza:
szinte mindegyiknek, tehát mégse mindenkinek, tehát neki nem.
2014. szept. 12. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenki különbözik, Neki nem fér bele, ennyi, nem kell túlragozni
2014. szept. 12. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem se férne bele.De minek is akarod kipróbálni elvileg te is lány vagy, ha leszbikus ami egy genetikai betegség akkor megértem, de ha.fiú.csinálna ezt egyből bu@ii lenne ami érthető is.
2014. szept. 12. 13:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt, ki mit gondol, ilyesmi.

És egyszerűen csak azért szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. Ha megkérdezed a lányokat, és őszintén válaszolnak, sokan próbálták már. És ugyanúgy 100% heterok ők is, mint én.

2014. szept. 12. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha izgat próbáld ki nyugodtan.
2014. szept. 12. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
nem akart beteg lányt maga mellé,van aki a legjobbat akarja,ennyi.:)ÉS egészséges nőt akar.
2014. szept. 12. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Neki ez nem jön be ennyi. :P

Biztos van sok csaj is akinél pohárbetöltő hatással bírna ha a pasija szeretne smárolni egy másikkal...

2014. szept. 12. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem maradsz le semmiről, ha nem próbálod ki, viszont ha ennyire kíváncsi vagy, akkor hajrá. :) Én smároltam csajjal, de nem volt jó, sőt egyenesen borzasztó. Persze lehet neked bejönne, de szerintem semmi extra nincs benne.

20L

2014. szept. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!