Miért baj az ha olyan fiúkkal ismerkedem csak akik biztositani tudják a biztos anyagi hátteret részemre?
Figyelt kérdés
Sokan ez miatt anyagiasnak tartanak, de nem érzem magam annak.2014. aug. 20. 14:21
31/39 anonim válasza:
Semmitől, teljesen vidáman írom minden kommentemet minden kérdés alá, még ha nem is tűnik úgy.
:)
32/39 anonim válasza:
Hajjaj, vannak bajok. A boldogság meg ingyen van amúgy...
33/39 A kérdező kommentje:
32- sajnos önmaga a boldogságból nem tudok megélni, de kösz az ötletet
2014. aug. 22. 08:39
34/39 anonim válasza:
komolyan mondom kár volt ezt a kérdést kiírni így becsúfítja az oldalt is korán reggel
35/39 anonim válasza:
azt mondtad ,hogy tanulsz. tanulj addig amig nem élhetsz meg abból, amit csinálni szeretsz. de ez.....
ugy nem működik ahogy te elképzeled.
36/39 anonim válasza:
Na igen... Vannak nők, akik a férfiakba lesznek szerelmesek, és vannak, akik az anyagi biztonságba.
Aki el fog tartani, az el is vár valamit...
Eltartottként viszont nem hiszem, hogy azt csinálhatsz majd amit Te akasz, inkább sanszosabb, hogy gyereket fogsz nevelni. Vagy ha azt nem vállalod, könnyen utcán találod magad.
37/39 A kérdező kommentje:
Különben csak a véleményekre voltam kiváncsi, tehát olyan nincs hogy normális kapcsolatban eltartson bárki is, csak alárendeltként lehet valaki eltartott. Sőt olyan se fordulhat elő, hogy müködjön egy szerelmi kapcsolat és önzetlenül eltartson valaki. Remélem ettől azért változatosabb az élet.
2014. aug. 22. 09:50
38/39 anonim válasza:
Normális kapcsolatban nincs eltartott fél (max a gyerekeket tartják el). A párkapcsolatok a kölcsönösségről szólnak. Az egyik fél ezt teszi hozzá, a másik fél meg azt. Te mit tennél bele a kapcsolatba? Mert eddig csak a Te igényeidről regéltél, de arról nem, hogy mit tennél meg a párodért, a kapcsolatért, stb.
39/39 A kérdező kommentje:
Idáig volt összesen 3 kapcsolatom és mindig ugy alakult hogy eltartottak, mert én tanulok én nem tudok anyagilag semmit adni. De viszont idáig ugy éreztem jól müködik,tehát nem is kértek semmit,és nem is kellett semmit tennem érte, csak egy jól müködő normális szerelmi kapcsolataim voltak, de most akivel járok már tul sokat költ rám, ezt már félek elfogadni.
2014. aug. 22. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!