Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj az ha olyan fiúkkal...

Miért baj az ha olyan fiúkkal ismerkedem csak akik biztositani tudják a biztos anyagi hátteret részemre?

Figyelt kérdés
Sokan ez miatt anyagiasnak tartanak, de nem érzem magam annak.

2014. aug. 20. 14:21
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
10-es tudsz jobbat.
2014. aug. 20. 14:49
 12/39 anonim ***** válasza:

de a pénz mellett ugye az se baj ha jo az ágyban? :-o :-D

ha az is számit akkor kereshetsz engem :-o :-D :-D :-*

jo az ha több lábon áll az ember :-D :-D :-)

2014. aug. 20. 14:51
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, nem is értem, miért feltételezik ezt, szerintem a nők ezzel vonzzák be, hogy mások szemében ez baj legyen.

Szerintem tök normális, évszázadok óta így működik, ez a legősibb szakma.

A baj sokkal inkább ott kezdődik, mikor az említett hölgyek meggyőződésesen el kezdik tagadni, hogy prostituáltak. Na az már gusztustalan, pitiáner, és szánalmas.

2014. aug. 20. 14:53
 14/39 A kérdező kommentje:
13-as miről beszélsz, én egy jó családi életet szeretnék, amiben nincsenek anyagi gondok és nem kell az miatt dolgoznom hogy abból kell megélni, hanem csak kedvtelésből dolgoznék.
2014. aug. 20. 15:00
 15/39 anonim ***** válasza:

Az, ha te egy életen keresztül meg tudod oldani, hogy eltartasd magad egy férfival, hogy ne kelljen dolgoznod, csak az kedvtelésednek élhess, az nekem egyáltalán nem baj - a te életed.

Én azért nem tenném ezt soha nő létemre, mert egyrészt az önbecsülésem nem engedné, másrészt szükségem van arra a szabadságra és függetlenségre, amit az a tudat ad, hogy valami értelmes munkát végzek, amivel képes vagyok önállóan eltartani magamat, és a létfenntartásomon felül megkeresni azt a pénzt, amit a saját vágyaim, céljaim megvalósítására költök.

Ha egy férfi tartana el, soha nem érezhetném magam egyenrangú félnek a kapcsolatban - egyrészt teljesen kiszolgálatott lennék anyagi értelemben, nem a társa lennek, hanem egy tőle függőségi viszonyban élő ember, másrészt olyan lenne, mintha gyakorlatilag megvásárolta volna testemet-lelkemet, és azért kéne igyekeznem megfelelni az elvárásainak, vágyainak, kívánságainak, mert ezt elvárhatja tőlem cserébe azért, amiért eltart, nem pedig azért, mert két önálló, egyenrangú fél vagyunk, akiket erre az egymás iránti szerelem és szeretet motivál.

2014. aug. 20. 15:01
 16/39 A kérdező kommentje:
15-ös már jártam olyannal akivel teljesen egyforma volt az anyagi helyzetünk és ő ugy szerette volna, ha mindenben ő dönt, ez lehet nem az anyagiak függvénye, hanem embertipus.
2014. aug. 20. 15:09
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj,csak azért neked is nyujtanod kell valamit cserébe.

Például legyél szép.

2014. aug. 20. 15:12
 18/39 anonim ***** válasza:
Nem baj! sőt, bárcsak mindegyik nő ilyen lenne, legalább nem kellene futni a felesleges köröket a pénzéhea r*bancoknál.
2014. aug. 20. 15:14
 19/39 anonim ***** válasza:

"13-as miről beszélsz"

...pont erről.

Lehet én vagyok egyszerű, de mifelénk a pénzért b.aszókat qrvának hívják...

És ez mi más? Annyi, hogy nem cserélgeted a partnereidet, hanem állandó.

De minek cserélgetnéd, ha rátalálsz egy fejős tehénre.

Mondom, nincs ezzel az ég világon semmi baj, viszont már te is kezded, hogy miről beszélek, hogy te? Te aztán nem, és még kikéred magadnak.

Csupán ennyi miatt ítéllek el, hogy másnak akarod feltüntetni a dolgot, mint ami.

Na azt viszont már személyes sértésnek veszem, ha valaki annyira primitívnek vagy vaknak néz, hogy azt képzeli, hogy benyalok egy ilyen parasztvakítást.

Felőlem mindenki úgy él meg, ahogy akar. Leszarom. De ne csapjuk be egymást, a hülyének nézést nem szarom le.

2014. aug. 20. 15:22
 20/39 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. aug. 20. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!