Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a pasi, akivel ismerkedem,...

Ha a pasi, akivel ismerkedem, folyton lájkolja fb-n a push uppos, ránézel és rájössz h r. banc típusú csajokat, mennyire merjem komolyan venni?

Figyelt kérdés
Én pont nem vagyok ilyen, de zavar, hogy mégis tetszenek nekik az ilyen lányok. Így olyan érzésem van, mintha igazából az olyanokra vágyik, én meg csak azért kellek, mert nem vagyok olyan kihívó és kevesebben nyomulhatnak rám, ha nem rakom ki mindenemet.
2014. jún. 29. 12:44
 1/8 anonim válasza:
Az emberek 95%-as nem azzal jön össze, akivel igazán szeretne, s mégis boldog párkapcsolatban él. Másrészt meg lehet nem azért lájkolja, mert tetszik neki. Nekem is vannak ilyen attraktívabb osztálytársaim és nem ritkán lájkolom őket. Nekem csak egy kattintás, nekik boldogság:D
2014. jún. 29. 12:47
 2/8 anonim válasza:
95%-a *
2014. jún. 29. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ha tetszik egy lány, én nem tudok másra gondolni. Utcán is csak a nagyon csinik után fordulok meg (megszokás), de köbö olyan mint mikor meglátok egy menő autót.

Szóval ha lájkolgatja, az nem jelent valami jót. 18/F

2014. jún. 29. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül jelent semmit. Viszont azt el kell fogadnod, akár tetszik akár nem, hogy a legtöbb pasinak ez bejön. Nem véletlenül alakult ki ez a stílus, de semmi mást nem ébreszt bennünk mint szexuális vágyat. Ez még nem jelenti azt hogy tettlegességig fajul a dolog, de ha egy cicababa kirakja mindenét, az igenis vonzó a legtöbbünk számára. És mi is tudjuk hogy olcsó húsnak híg a leve, az ilyen nőkkel senki nem akar járni, esetleg a kigyúrt agyatlan tukók, de ők is csak ékszernek hordják őket maguk mellett.

Nekem is van barátnőm, nagyon szeretem, ettől függetlenül megnézek másik csajokat is, utcán vagy neten, mert szexuálisan vonzóak. Mondjuk nekem annál több eszem van hogy be is lájkoljam őket.

2014. jún. 29. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát...nekem eddig egy pasim csinálta ezt (én jól nézek ki, de nem pucsítok képeken, mert van munkám:D), és az utána el is hagyott az ilyenekért. persze továbbra se kapta meg őket, de azért elhagyott:D
2014. jún. 29. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
miért te nem like-olod a pasik képeit?? megint egy facebook kocka..
2014. jún. 29. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
engem eléggé zavarna, a helyedben viccesen rákérdeznék vlahogy
2014. jún. 29. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:
ööö, 6-os képzeld nem :D nem lájkolom csak úgy pasik képét. :D
2014. jún. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!