Ha a pasi, akivel ismerkedem, folyton lájkolja fb-n a push uppos, ránézel és rájössz h r. banc típusú csajokat, mennyire merjem komolyan venni?
Nekem ha tetszik egy lány, én nem tudok másra gondolni. Utcán is csak a nagyon csinik után fordulok meg (megszokás), de köbö olyan mint mikor meglátok egy menő autót.
Szóval ha lájkolgatja, az nem jelent valami jót. 18/F
Nem feltétlenül jelent semmit. Viszont azt el kell fogadnod, akár tetszik akár nem, hogy a legtöbb pasinak ez bejön. Nem véletlenül alakult ki ez a stílus, de semmi mást nem ébreszt bennünk mint szexuális vágyat. Ez még nem jelenti azt hogy tettlegességig fajul a dolog, de ha egy cicababa kirakja mindenét, az igenis vonzó a legtöbbünk számára. És mi is tudjuk hogy olcsó húsnak híg a leve, az ilyen nőkkel senki nem akar járni, esetleg a kigyúrt agyatlan tukók, de ők is csak ékszernek hordják őket maguk mellett.
Nekem is van barátnőm, nagyon szeretem, ettől függetlenül megnézek másik csajokat is, utcán vagy neten, mert szexuálisan vonzóak. Mondjuk nekem annál több eszem van hogy be is lájkoljam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!