Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj az ha olyan fiúkkal...

Miért baj az ha olyan fiúkkal ismerkedem csak akik biztositani tudják a biztos anyagi hátteret részemre?

Figyelt kérdés
Sokan ez miatt anyagiasnak tartanak, de nem érzem magam annak.

2014. aug. 20. 14:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan ez miatt anyagiasnak tartanak, de nem érzem magam annak."

Ez mindössze arra bizonyíték, hogy súlyos önértékelési zavaraid vannak.

2014. aug. 20. 15:25
 22/39 A kérdező kommentje:

19-es két családmodell van, Te csak az egyiket ismered,

amikor a férj és a feleség is dolgozik (szerinted ekkor a feleség tuttira rendes és megbizható is), én meg a másik fajta családmodellt szeretném élni amikor a férj dolgozik és a feleség nem, csak a családjával foglalkozik (ekkor szerinted egy nő csakis az ősi mesterséghez köthető).

2014. aug. 20. 16:41
 23/39 anonim ***** válasza:

15-ös már jártam olyannal akivel teljesen egyforma volt az anyagi helyzetünk és ő ugy szerette volna, ha mindenben ő dönt, ez lehet nem az anyagiak függvénye, hanem embertipus.

Igen, ez egyértelműen személyiség típus függvénye, csak ha azzal szembesülsz, hogy a másik kontroll iránti igénye nem egészséges mértékű, vagy olyan irányba kezd változni a személyisége, vagy olyan irányt vesz a kapcsolatotok, ami miatt te már nem érzed jól benne magadat, akkor más a mozgástered anyagilag független emberként, és más egy anyagilag függő, kiszolgáltatott helyzetben, amikor még az is a másiktól függ, hogy van-e hol laknod és mit enned, vagy hogy mást ne mondjak, van-e egészségbiztosításod, ami nélkül több száz ezer forintot hajt be utólag rajtad az állam egy olyan életmentő műtéti beavatkozásért, mint egy sima vakbélműtét.

2014. aug. 20. 16:42
 24/39 anonim ***** válasza:

Mindkét családmodellt ismerem, (sőt, még másokat is - visszatérő hülyének nézés, létezik többnejűség is, léteznek matriarchális kultúrák is....)

de egyik esetben sem mondtam, hogy bármelyik fél is tutira megbízható, és rendes lenne.

De ha gondolod, belinkelheted azt a részt, amiből ezt szűrted le.

A többi stimmel. A kitartottság az én értékrendemben egyet jelent a prostitúcióval.

2014. aug. 20. 16:59
 25/39 A kérdező kommentje:
23-as azért szeretnék én dolgozni, de vállalkozóként és nem azt akarom nézni, hogy minnél nagyobb profitot termeljek, hanem azzal akarok foglalkozni ami érdekel, de bejelenteném magam és fizetném azért a járulékokat magam után, az egészségügyi járulékot is. Azért felelőtlen nem vagyok. De ha nem is lennék vállalkozó, akkor minimum az egészségügyi hozzájárulást azért fizetnénk utánam.
2014. aug. 20. 17:03
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak is nagyon sok mindent szeretnénk és képzeld, mi sem kedvtelésből dolgozunk.
2014. aug. 20. 17:13
 27/39 A kérdező kommentje:

24-es nekem egyértelmü, hogy azokkal a családmodellekkel foglalkozom, ami Európában engedélyezett, nem gondoltam, hogy ideveszed a többnejüséget, és őskori társ.formát, de tényleg ezek után én nagyvonalu vagyok és nem nézlek hülyének.

Brokkoli -sajnálom, találd meg a számitásodat, rossz lehet ugy dolgozni hogy mást csinálnál helyette.

2014. aug. 20. 17:36
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

És te mit nyújtasz cserébe azért, hogy eltartsák a kicsi hátsódat?

Egyébként az ilyet hívják parazitának. Én is szeretném azt csinálni amit szeretnék, de akkor éhendölgök.

2014. aug. 20. 18:33
 29/39 anonim ***** válasza:
27: hidd el, hogy bármilyen munkát végzel megutálod, ha munkaként kell csinálnod. Meg te ne magyarázzál a munkáról, ha eltartottként akarsz élni...
2014. aug. 20. 18:49
 30/39 A kérdező kommentje:

28- semmit nem nyujtok cserébe,

Brokkoli- most még független vagyok, tanulok-dolgozok, de Te mitől vagy ennyire depis?

2014. aug. 20. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!