Miért baj az ha olyan fiúkkal ismerkedem csak akik biztositani tudják a biztos anyagi hátteret részemre?
"Sokan ez miatt anyagiasnak tartanak, de nem érzem magam annak."
Ez mindössze arra bizonyíték, hogy súlyos önértékelési zavaraid vannak.
19-es két családmodell van, Te csak az egyiket ismered,
amikor a férj és a feleség is dolgozik (szerinted ekkor a feleség tuttira rendes és megbizható is), én meg a másik fajta családmodellt szeretném élni amikor a férj dolgozik és a feleség nem, csak a családjával foglalkozik (ekkor szerinted egy nő csakis az ősi mesterséghez köthető).
15-ös már jártam olyannal akivel teljesen egyforma volt az anyagi helyzetünk és ő ugy szerette volna, ha mindenben ő dönt, ez lehet nem az anyagiak függvénye, hanem embertipus.
Igen, ez egyértelműen személyiség típus függvénye, csak ha azzal szembesülsz, hogy a másik kontroll iránti igénye nem egészséges mértékű, vagy olyan irányba kezd változni a személyisége, vagy olyan irányt vesz a kapcsolatotok, ami miatt te már nem érzed jól benne magadat, akkor más a mozgástered anyagilag független emberként, és más egy anyagilag függő, kiszolgáltatott helyzetben, amikor még az is a másiktól függ, hogy van-e hol laknod és mit enned, vagy hogy mást ne mondjak, van-e egészségbiztosításod, ami nélkül több száz ezer forintot hajt be utólag rajtad az állam egy olyan életmentő műtéti beavatkozásért, mint egy sima vakbélműtét.
Mindkét családmodellt ismerem, (sőt, még másokat is - visszatérő hülyének nézés, létezik többnejűség is, léteznek matriarchális kultúrák is....)
de egyik esetben sem mondtam, hogy bármelyik fél is tutira megbízható, és rendes lenne.
De ha gondolod, belinkelheted azt a részt, amiből ezt szűrted le.
A többi stimmel. A kitartottság az én értékrendemben egyet jelent a prostitúcióval.
24-es nekem egyértelmü, hogy azokkal a családmodellekkel foglalkozom, ami Európában engedélyezett, nem gondoltam, hogy ideveszed a többnejüséget, és őskori társ.formát, de tényleg ezek után én nagyvonalu vagyok és nem nézlek hülyének.
Brokkoli -sajnálom, találd meg a számitásodat, rossz lehet ugy dolgozni hogy mást csinálnál helyette.
És te mit nyújtasz cserébe azért, hogy eltartsák a kicsi hátsódat?
Egyébként az ilyet hívják parazitának. Én is szeretném azt csinálni amit szeretnék, de akkor éhendölgök.
28- semmit nem nyujtok cserébe,
Brokkoli- most még független vagyok, tanulok-dolgozok, de Te mitől vagy ennyire depis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!