Férfitársaim, ti ismerkednétek olyan nővel, akiről tudjátоk, hogy az előző kapcsolatában/kapcsolataiban sohasem kellett nélkülöznie, de ti nem biztos, hogy tudnátоk neki azt az anyagi nívót biztosítani?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 18:50
1/8 anonim válasza:
Ha látom hogy neki ez nem gond akkor miért ne?
2/8 anonim válasza:
meg kell próbálni előbb utóbb úgy is kibújik a szög a zsákból
3/8 anonim válasza:
Mi van, ha az előző kapcsolataiban sem a pasik biztosították neki, hanem magának teremtette meg?
4/8 anonim válasza:
lehet az előző kapcsolatokban nem kellett nélkülöznie, de mégis vége lett...szóval én szeretetben tenném gazdaggá és nem pénzben...persze megtennék mindent azért, hogy boldog legyen!
21F
5/8 anonim válasza:
Miért akarsz felszedni valami extra vagáns pénzel ki tartott nőt ? Ha szeret egy nő akkor .: NEM a pénzed nézi meg azt mit kap tőled hanem ön magad .! Tanácsom.: Próbáld meg felszedni de ne költs rá sokat, ha így nem tetszik neki beszélj vele őszintén a anyagi helyzetedről . Ha nem érti meg akkor kocc nézz más nő után !!!
6/8 anonim válasza:
Én ismerek pont ilyen sikertörténetet, a nő családja kiakadt, 30párévesen 3 gyerekkel vannak és egy tömegből kitűnik olyan kiegensúlyozottak és boldogok.
7/8 anonim válasza:
ha csóró lennék semmiképp se, van azért annyi önkritikám, ha nem tudnék megadni neki mindent, akkor nem keresném a társaságát
8/8 anonim válasza:
Én azt mondanám vágj bele. A pénz anyagi jólét viszonylagos és bármi közbejöhet egy gazdagnál is. Nem mondom hogy egy férfi ne legyen gavallér de ha egy nő csak a lé miatt lenne velem, akkor őt nem barátnőnek hannem ő tudjátok minek nevezném. Amúgy meg nem csak a férfi felelőssége az anyagi színvonal biztosítása de a nőé is ha ért valamihez. Tehát én azt mondom hajrá csapj bele aztán ha elég érett a nő hogy már érti az idők szavát akkor az anyagiakból nem lesz gond és őszintén szorítok !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!