Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálntok ha a barátnőtök elmondaná hogy ő nem egy hűséges lány a kapcsolataiban, az egyik volt barátját megcsalta ( csak csókkal) és rosszul érzi magát emiatt és fél hogy megint ez történne mert egyszerűen nem bír magával?
Szia!
Most olvastam egy reagálásodat az egyik kérdésre és szöget ütött a fejemben ez a "nőből van". Eddig mindenhol azt írták, hogy amelyik nőnek rendben van a kapcsolata, az sosem lép félre. Ez a hivatalos verzió. Viszont itt arról van szó, hogy "nem bír a vérével", vagyis egyszerűen a szex miatt lép félre. Tudsz valamit esetleg a témáról? Tényleg a nők is képesek csak a szex miatt lefeküdni mással/másokkal is?
Olyan nincs hogy szeret nem bír magával. Vagy szeret, és akkor hűséges, vagy nem bír magával, és akkor nem kellesz neki eléggé.
Attól, hogy a múltban mit csinált, még lehetünk jó pár, a lényeg hogy nekem bizonyítson a hűségével.
Oké, hogy rosszul érzi magát miatta, de ne rettegjen hogy újra megtörténik, hanem vállaljon felelősséget magáért és álljon ki melletted. Ennyi szerintem bárkitől elvárható.
Ha félrelép, te lelépsz. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!