Kapcsolatra vágyok, de nem jön össze. Kevés pasival ismerkedem meg, és ők is csak dugni akarnak. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 23:29
1/16 anonim válasza:
Egy kapcsolatban is dugnak az emberek.
2/16 anonim válasza:
Bocsi nem segíthetek múltkor már dumáltunk:D
3/16 anonim válasza:
Magadba nézni hogy miért csak megdugni akarnak.
5/16 anonim válasza:
Dugással mi a gondod? Ja, hogy ne merje ismerkedéskor jelezni a vágyait? Akkor meg az lesz a baj, hogy kombinálsz, mely szerint nem kíván a pasi?!
6/16 anonim válasza:
egyszer felnőnek már nekem is elegem van a csak szex kapcsolatokból mostanában én is inkább egy komolyabbat keresek csak nem tudom hol találok. Mivel szórakozóhelyeken szinte csak olyan csajok vannak akik vagy nem akarnak ismerkedni vagy nem akarnak többet 1 esténél. Suliba meg nem nagyon vannak csajok olyanba járok ahol 1000 emberből van kb 10 csaj
7/16 anonim válasza:
már nem azért de ha valakit szeretsz akkor vele szeretkezel és nem dugsz nem de? :/ ejh ejh hogy menyi "rendes" ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!