Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha neten ismerkedem és skypeot...

Ha neten ismerkedem és skypeot adok meg akkor elvárható, hogy a kamerával zaklassanak? :/

Figyelt kérdés

Csak azért azt adom meg, mert fbon kívül nem nagyon van más lehetőség beszélgetésre és ezt használom legtöbbet. Skyperól csak a csökevényes camszex jut az eszébe mindenkinek?

24l

2014. jún. 13. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
ismerkedj élőbe és megvan oldva ;)
2014. jún. 13. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Miután a skype alapvetően a videóhívásra van kitalálva ezért adja magát. Az már nagyobb gond amikor csak eddig lát az ember. A kamera egy eszköz az ismerkedéshez, nem a csúcspont
2014. jún. 13. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:

A mai perverz világban majdnem mindenkinek az jut róla eszébe...

Amúgy nem nagy dolog , ott is ha jól tudom, le lehet tiltani akárkit.

2014. jún. 13. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Élőben nem tudok. Nincs hova eljárni kikkel. :/ Suli is lányos szak volt.
2014. jún. 13. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem várható el.....miért lenne az?

Beszélgethetsz kamera nélkül is és annak mutatod meg magad, akinek úgy érzed, hogy szeretnéd. Senki nem várja el tőled, a te döntésed, vagy közös megbeszélés kérdése.:)

2014. jún. 13. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:

nem értem... és a lány társaidnak egy fiúismerőse sem volt? a hobbijaid sem tudnak összehozni senkivel? munkád sem? semmi?

amúgy nekem sincs kivel eljárnom sehova :SS azt hittem csak én vagyok ilyen.

2014. jún. 13. 13:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem értem milyen lány társakra gondolsz. Velük sem jártam össze. Legtöbb lány társasága untat. Van pár különlegesebb, de bejárósként nehéz. Koleszos meg sosem akartam lenni.
2014. jún. 13. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

ja, értem... nekem sem voltak barátaim. te most mit csinálsz amúgy? vagy még mindig tanulás?

és miért lehet, hogy nincsenek barátaid vagy emberek, akikkel el tudnál menni erre-arra, kimozdulni, ismerkedni általuk?

2014. jún. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!