Ha neten ismerkedem és skypeot adok meg akkor elvárható, hogy a kamerával zaklassanak? :/
Csak azért azt adom meg, mert fbon kívül nem nagyon van más lehetőség beszélgetésre és ezt használom legtöbbet. Skyperól csak a csökevényes camszex jut az eszébe mindenkinek?
24l
A mai perverz világban majdnem mindenkinek az jut róla eszébe...
Amúgy nem nagy dolog , ott is ha jól tudom, le lehet tiltani akárkit.
Nem, nem várható el.....miért lenne az?
Beszélgethetsz kamera nélkül is és annak mutatod meg magad, akinek úgy érzed, hogy szeretnéd. Senki nem várja el tőled, a te döntésed, vagy közös megbeszélés kérdése.:)
nem értem... és a lány társaidnak egy fiúismerőse sem volt? a hobbijaid sem tudnak összehozni senkivel? munkád sem? semmi?
amúgy nekem sincs kivel eljárnom sehova :SS azt hittem csak én vagyok ilyen.
ja, értem... nekem sem voltak barátaim. te most mit csinálsz amúgy? vagy még mindig tanulás?
és miért lehet, hogy nincsenek barátaid vagy emberek, akikkel el tudnál menni erre-arra, kimozdulni, ismerkedni általuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!